Actualizarea din septembrie disponibilă pe Galaxy A50, aduce îmbunătățiri

922
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung Galaxy A50 a început să primească actualizarea de securitate din septembrie în mai multe țări din Europa. Acest lucru se întâmplă la doar câteva zile după ce Samsung a lansat patch-ul de securitate din septembrie 2020 pentru Galaxy A51. Actualizarea aduce pe lângă securitate și stabilitate îmbunătățită și conectivitate Wi-Fi mai bună, AR Emoji îmbunătățit și compatibilitate cu aplicații terțe mai bună

Actualizarea este disponibilă în prezent pentru Galaxy A50 cu numerele de model SM-A505F și SM-A505FN. Actualizarea este în desfășurare în numeroase țări de pe diferite continente, inclusiv Africa, Asia și Europa. A debutat și în România pe smartphone-urile libere de rețea. Utilizatorii cu telefoane blocate în rețea mai trebuie să aștepte puțin.

Samsung Galaxy A50 un excelent smartphone mid-range

Unul dintre telefoanele care este actualizat lunar de Samsung cu cea mai mare regularitate este Galaxy A50, conform Galaxy Club. Prin urmare, este unul dintre cele mai utilizate smartphone-uri Samsung în acest moment. Actualizarea lui Samsung Galaxy A50 are versiunea software A505FNXXU5BTH8 / A505FDDU5BTH8. De asemenea, include patch-ul de securitate din septembrie 2020.

Noua versiune de firmware ocupă un spațiu de memorie de aproximativ 302 MB și conține mai multe lucruri. Unul dintre acestea este, desigur, patch-ul din septembrie. Deoarece nici Google, nici Samsung nu făcut cunoscut ce se află în acel patch, nu putem scrie prea multe despre asta. Probabil, ca de obicei, o stabilitate a dispozitivului și unele corecții pentru probleme de securitate apărute în ultima perioadă.

OTA (Over The Air) se referă la diverse metode de distribuire a software-ului nou. Prin OTA un nou software este transferat pe telefon, instalat și pus în funcțiune. Nu mai este necesar și opriți și să re porniți telefonul. Cele mai multe telefoane vor efectua automat această acțiune.

În plus, lista de schimbări a actualizării menționează, de asemenea, că  aplicația AR Emoji va fi mai stabilă. În plus, „compatibilitatea cu aplicații terță parte este, de asemenea, îmbunătățită”, orice ar înseamnă asta. Dacă ați avut recent probleme cu blocaje excesive ale aplicațiilor care nu sunt Samsung, acum sunt rezolvate.

Actualizarea disponibilă prin OTA

Samsung se descurcă excelent în ultimul timp cu actualizările de software, compania furnizând rapid cel mai recent patch de securitate pentru smartphone-urile sale, de multe ori înaintea lui Google. Actualizarea din septembrie pentru Galaxy A50 este acum disponibilă pe telefoanele libere de rețea prin OTA.

În mod separat, compania a lansat și patch-ul de securitate din septembrie 2020 pentru Galaxy A51, Galaxy A70 și Galaxy A21s. Versiunile software ale telefoanelor Galaxy A21s, Galaxy A51 și Galaxy A70 sunt A217FXXU3ATH4, A515FXXS3BTH4 și A705FNXXU5BTH4. Cea mai recentă actualizare de software pe acestea nu aduce altceva decât patch-ul de securitate.

Ca de obicei, o notificare va apărea automat de îndată ce Galaxy A50 a „găsit” actualizarea. Puteți descărca firmware-ul și patch-ul de securitate din septembrie 2020 pe Galaxy A50 atingând notificarea de actualizare. Puteți, de asemenea, să mergeți la Setări >> Actualizare software >> Descărcare și instalare.

Pentru a actualiza versiunea de pe dispozitivul dvs., va trebui să aveți o încărcare minimă a bateriei de 20%. Este posibil să vi se solicite să actualizați când actualizarea este disponibilă. În caz contrar, actualizările de sistem se pot face printr-o conexiune Wi-Fi pentru a nu suporta eventuale costuri.