Actualizarea din septembrie lansată pentru Samsung Galaxy A52s

230
Actualizarea din septenbrie lansata pentru Samsung Galaxy A52s
Sursa foto: sammobile.com

Samsung a întârziat câteva zile în această lună cu actualizarea de securitate, dar acum motoarele sunt turate la maxim. După ce a lansat actualizarea de securitate din septembrie 2022 pentru seria Galaxy S21, seria Galaxy Note 20 și Galaxy S20 FE 5G, firma sud-coreeană a lansat noua actualizare pentru Samsung Galaxy A52s 5G în Taiwan.

Actualizarea din septembrie aduce la Samsung Galaxy A52s versiunea de firmware A528BZTU1CVH6, conform Technoblender. Patch-ul de securitate din septembrie 2022 remediază 24 de vulnerabilități găsite în smartphone-urile și tabletele Samsung Galaxy. Include toate patch-urile oferite de Google, împreună cu îmbunătățiri de fiabilitate și stabilitate.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung Galaxy A52s primește actualizarea de securitate din septembrie

Galaxy A52s este un smartphone de gamă medie de calitate, cu un preț premium. Este poziționat puțin mai sus decât Samsung Galaxy A52, atât ca specificații cât și ca preț. Are un afișaj mai rapid, un procesor mai nou, performanțe generale mai bune și 5G. Samsung Galaxy A52s este primul dispozitiv din seria Galaxy A care primește actualizarea de securitate din septembrie 2022. Dimensiunea pachetului acestei actualizări este de aproximativ 288MB.

Samsung Galaxy A52s a fost lansat în a doua jumătate a anului 2021 cu sistemul de operare Android 11 la bord. Samsung a lansat actualizarea la Android 12 și interfața Samsung One UI 4.1 pentru dispozitiv la începutul acestui an. Va primi încă două actualizări ale sistemului de operare Android în viitor și cinci ani de actualizări de securitate.

Doar 2,3% din populația taiwaneză (23 de milioane de locuitori) este nativă. Ceilalți 97,7% sunt din punct de vedere etnic chinezi. Acest lucru se datorează faptului că Taiwanul a fost condus de dinastia Qing timp de 200 de ani, din 1683 până în 1895.

Dacă sunteți utilizator de Galaxy A52s 5G în Taiwan, acum puteți descărca și instala noua actualizare de securitate. Mergeți la Setări -> Actualizare software și atingeți Descărcare și instalare. În zilele următoare actualizarea se va extinde la nivel global, mai devreme sau mai târziu va ajunge și în România. Veți primi o notificare când actualizarea va fi disponibilă.