Actualizarea cu Tizen 3.0 pentru Gear S3 lansată în Europa

1881

Samsung a lansat luna trecută sistemul de operare Tizen 3.0 pentru Samsung Gear S3. Ultima actualizare a pachetului Value Pack pentru Samsung Gear S3 Classic și Gear S3 Frontier a adus o serie de caracteristici noi, dar, din greșală a adus și o eroare. Eroarea a provocat descărcarea mai rapidă decât în mod normal a bateriei smartwatch-ului, fără niciun motiv. Producătorul sud-coreean nu a dezvăluit cauza principală a problemei, deși se pare că o problemă de memorie a fost vinovată pentru această eroare.

Acest lucru a determinat firma Samsung să oprească temporar lansarea actualizării până la remedierea problemei. A durat câteva zile pentru a lansa versiunea revizuită a actualizării Tizen 3.0. Actualizarea revizuită a început inițial din SUA și Canada, iar acum a ajuns în Europa. Actualizarea este lansată acum pentru Samsung Gear S3, pentru cele două variante ale sale, în Europa.

Conform Androidheadlines.com, compania Samsung a lansat inițial versiunea de firmware R760XXU2CQK3 pentru Gear S3 luna trecută, dar majoritatea utilizatorilor au fost blocați pe versiunea anterioară a firmware-ului R760XXU2BQC5. Acum versiunea firmware R760XXU2CQL1 a fost lansată și include rezolvarea problemei bateriei pentru Gear S3. Ultima actualizare a firmware-ului pentru Gear S3 este lansată în mai multe etape, astfel încât poate dura un anumit timp pentru a ajunge peste tot și la toată lumea. Actualizarea ocupă un spațiu de aproximativ 21MB.

Firmware, este un termen englezesc ce denotă programe speciale, de mici dimensiuni, care asigură comanda și controlul unor aparate și dispozitive inteligente cum ar fi: camere foto digitale, calculatoare, CD-playere, MP3-playere, telefoane mobile, etc. Firmware-ul are o memorie mică și este specializat exclusiv pentru aparatul în care este înglobat.

Gama de ceasuri inteligente Samsung Gear S3, cu cele două variante ale sale Classic și Frontier, are un design estetic și elegant care face ca dispozitivul să arate ca un modern accesoriu de modă. Cele două dispozitive wearables au și câteva capabilități de urmărire a capacității de fitness. Smartwatch-urile sunt compatibile cu Android 4.4 și versiuni ulterioare și include 1,5 GB de memorie RAM. Acestea susțin încărcarea fără fir și ambalează o baterie de 380 mAh, precum și mai mulți senzori în interior, cum ar fi un accelerometru, giroscop, barometru, lumină ambientală, senzor de ritm cardiac și GPS / Glonass.