Acasă Stiri Actualizări Nougat pentru Samsung Galaxy S și Note 5 în luna februarie,...

Actualizări Nougat pentru Samsung Galaxy S și Note 5 în luna februarie, în Turcia

Samsung Electronics Turcia a postat o listă cu intervalul de timp în care dispozitivele Samsung vor obține actualizarea Android Nougat.

Samsung a început actualizarea cu Android Nougat la Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, în câteva țări luna trecută, inclusiv China, Franța, India, Malaezia, Coreea de Sud, Turcia, EAU, și Marea Britanie.

Android Nuga pentru Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge a început încet, încet să apară în tot mai multe zone.

Totuși, tot mai mulți proprietari ai telefoanelor puțin mai vechi, Samsung Galaxy S6 și Galaxy Note 5, se întrebă când va veni și rândul lor.

În această săptămână, Tansu Yegen, vicepreședinte al Samsung Electronics Turcia, a postat o listă a intervalului de timp curent pentru acele telefoane, precum și alte dispozitive de la Samsung, pentru care va fi disponibilă actualizarea Android Nougat.

De la lansarea Android 1.5, în 2009, Google a marca noile versiuni ale sistemului de operare cu nume de dulciuri. Cupcake (1.5), Donut (1.6), Éclair (2.0), Froyo (2.2), Gingerbread (2.3), Honeycomb (3.0), Ice Cream Sandwich (4.0), Jelly Bean (4.1), KitKat (4.4), Lollipop (5.0), și Marshmallow (6.0). Nutella, Ice Cream, Nougat, Nut Brittle, Nerds au candidat pentru versiunea Android 7.0. 

Lista furnizată de Tansu Yegan indică faptul că atât Samsung Galaxy S6 cât și Galaxy Note 5 din Turcia, vor începe să primească actualizări Nougat cândva în a treia săptămână a lunii februarie, care este foarte aproape.

Tot atunci va primi actualizarea deasemenea și Galaxy S6 Edge +, în timp ce Galaxy S6 Edge va trebui să aștepte până în a patra săptămână din luna februarie.

Seria de telefoane Samsung Galaxy A, cele trei modele (2016), vor primi actualizarea în luna mai, iar telefoanele din seria Galaxy J vor primi actualizările Android Nougat în iunie.

Actualizarea pentru Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge este deja disponibilă în Turcia.

Din păcate, aceste termene pentru actualizare sunt pentru Turcia.

Nu putem spune sau estima cât de mult va mai dura pentru a începe actualizarea și în alte țări.

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...