Actualizări pentru Galaxy S8 și Galaxy S7, urmează și alte telefoane mai vechi

311
Seria Samsung Galaxy S8
Sursa Foto: YouTube TechLine Linus

Seria Samsung Galaxy S8, în vârstă de cinci ani și jumătate primește o nouă actualizare software. Tot acum, seria Galaxy S7, lansată în februarie 2016 (acum 6,5 ani) primește și ea o actualizare. De asemenea, potrivit mai multor informații, compania Samsung are în pregătire actualizări pentru mai multe modele vechi.

Samsung plănuiește noi actualizări pentru o serie de dispozitive care au depășit cu mult perioada oficială de asistență. Nu numai că va exista în curând o actualizare pentru Galaxy S9 de patru ani și jumătate, dar a lansat actualizări pentru seria Galaxy S7 de șase ani și jumătate și seria Galaxy S8 de 5,5 ani.

Noile actualizări par să aibă un singur scop. Listele de modificări specifică atât pentru seria Galaxy S7, cât și pentru seria Galaxy S8 că stabilitatea GPS-ului s-a îmbunătățit, potrivit GalaxyClub. Aceasta pare să fie aceeași actualizare care a sosit recent pe o variantă asiatică a și mai vechiului Galaxy J7 din 2015.

Seria Galaxy S8 și seria Galaxy S7 primesc noi actualizări de software

Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge primesc acum o actualizare de 31MB la versiunea de firmware G93*FXXU8EVG3. Este prima actualizare de când au fost actualizate ultima dată în noiembrie 2020. În același timp, este a doua de când Samsung a întrerupt actualizările regulate în primăvara anului 2020. Actualizarea nu instalează un nou patch de securitate, seria va rămâne cu actualizarea din septembrie 2020.

Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge au fost extraordinar de bine primite după lansarea din februarie 2016. După lansarea la vânzare din 11 martie, aproximativ 100.000 de dispozitive au fost vândute în două zile în Coreea.

Primele telefoane Samsung cu „Infinity Display” – seria Samsung Galaxy S8, fără un buton fizic Home și un ecran incredibil, primesc o actualizare de peste 420MB. De asemenea, versiunea de firmware G95*FXXUCDVG4 nu conține un nou patch de securitate. Ultima actualizare de securitate pentru seria Galaxy S8 a fost în aprilie 2021.

Galaxy S7 și Galaxy S8 sunt doar primele dintre multele telefoane Samsung mai vechi care urmează să fie actualizate. De asemenea, sunt în lucru actualizări pentru modelele Galaxy S6 din 2015. Câte dintre aceste dispozitive sunt încă în uz este o întrebare interesantă. Potrivit Samsung, există încă suficiente pentru a lansa o nouă actualizare. Asta înseamnă calitate Samsung!

Noua actualizare aruncă o lumină plăcută asupra anunțului Samsung de a susține unele dispozitive – seria Galaxy S22, Galaxy S21 FE, Galaxy A53, dar și Galaxy Z Flip 4 sau Galaxy Z Fold 4 – timp de cinci ani. Deși Samsung nu a promis niciodată oficial, se întâmplă totuși cu o anumită regularitate ca telefoanele care au mai mult de 5 ani să fie încă actualizate. Noul val de actualizare pentru modelele mai vechi este doar un alt exemplu în acest sens. Este un lucru extraordinar, bravo Samsung!