Actualizări de securitate pe iunie la Galaxy A50, Z Flip și XCover Pro

646
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung ține ritmul actualizărilor de securitate lunare surprinzător de la timp. Ieri Samsung Galaxy Note 8 a început să primească actualizarea de securitate din iunie. Apoi imediat a fost urmat de Samsung Galaxy A50, Galaxy Z Flip și Galaxy XCover Pro. Ca niciodată Samsung Galaxy Note 8 a fost primul smartphone după seria Galaxy S20 și Note 10 care a primit patch-ul de securitate pe iunie. Este o mică surpriză cât de repede au primit și celelalte trei această actualizare.

Pentru Samsung Galaxy A50 este disponibilă versiunea de firmware A505FNXXS5BTF1. Ocupă un spațiu de memorie de aproximativ 121MB și a început să fie lansată în Olanda și Belgia. De data aceasta este o actualizare reală de securitate fără alte modificări funcționale. Numai patch-ul de securitate din iunie este instalat, conform GalaxyClub. Conține 25 de corecții și erori de securitate pentru sistemul de operare Android și 29 de corecții pentru interfața One UI a Samsung.

Galaxy A50, Z Flip și XCover Pro tot cu actualizările de securitate pe iunie

Samsung Galaxy Z Flip și smartphone-ul robust Galaxy XCover Pro primesc și ele actualizarea din iunie. În ceea ce privește conținutul, este comparabil cu actualizarea de pe Samsung Galaxy A50. La fel și pe aceste dispozitive, noul firmware aduce doar îmbunătățiri pentru securitate și cea mai recentă corecție. Galaxy Z Flip va fi actualizat la versiunea de firmware F700FXXS1ATE3, în timp ce Galaxy XCover Pro primește versiunea de firmware G715FNXXS4ATE1. Pentru Galaxy Note 8 versiunea de firmware este N950FXXSBDTED.

Acum actualizarea este disponibile în Belgia, Olanda, Marea Britanie, Germania și alte țări din Europa. În zilele următoare actualizarea de securitate va ajunge și în țările din sud-estul Europei. Cum am mai specificat și altă dată actualizarea va fi disponibilă inițial pe telefoanele ce nu sunt blocate în rețea. Dacă aveți un Galaxy A50, Galaxy Note 8, Galaxy Z Flip sau un Samsung Galaxy XCover Pro puteți primi în orice moment patch-ul de securitate din iunie și în România.

Primul smartphone robust XCover a fost Samsung Galaxy XCover (GT-S5690). A venit cu certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf. A fost lansat de Samsung la 1 august 2011 și a rulat sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread.

Cel mai simplu și tradițional mod de a primi noi actualizări de firmware este să așteptați să apară notificarea pe telefon și să o atingeți. În mod alternativ, puteți încerca să declanșați actualizarea, deschizând Setări, accesând Actualizare software >> Descărcare și instalare. În ceea ce privește alte dispozitive Samsung Galaxy, corecția de securitate din iunie va fi lansată în următoarele zile.