Acesta este acumulatorul ce va fi pe Galaxy Note 10 5G

955

Viitorul smartphone Samsung ‘normal’ Galaxy Note 10 5G – nu Note 10 Pro – va avea o capacitate a bateriei de 4.300 mAh. Acest lucru poate fi văzut într-o fotografie a KTR (Korea Testing and Research Institute) o autoritate de certificare din Coreea de Sud.

Știm de ceva timp că Samsung lucrează la două variante diferite de Galaxy Note 10. Conform informațiilor fiecare model va avea varianta sa 5G. Viitorul phablet va fi disponibil în două dimensiuni diferite, modelul cu diagonala ecranului de 6,7 inch este numit în mod obișnuit Note 10 Pro. Nu știm dacă acesta va rămâne și numele de scenă. Capacitatea bateriei lui Note 10 Pro a apărut la sfârșitul lunii aprilie și va avea un amperaj de 4.500 mAh.

Dar, există și un Galaxy Note 10e „regulat”, iar nu știm dacă va fi numele final, probabil cu un afișaj de 6,3 inch. Bateria acestui model mai mic, varianta cu 5G, a apărut acum într-o fotografie care dezvăluie câteva detalii. Fotografia este de la institutul sud-coreean de testare KTR, conform site-ului olandez Galaxy Club.

Numărul de model EB-BN972ABU este bateria de 4.300 mAh de pe Note 10 5G

Bateria, cu numărul de model EB-BN972ABU, are o capacitate tipică de 4.300 mAh. Capacitatea nominală este în mod normal de 4.170 mAh. În principiu, această baterie aparține unui dispozitiv cu numărul de model SM-N972 – un model care nu a apărut niciodată înainte. În general bateriile Samsung certificate în Coreea de Sud poartă codul de produs al smartphone-ului în interiorul codului după litera „B” pentru baterie. Viitorul Galaxy Note 10 începe cu N970, dar este rezervat versiunii 4G, deci cu BN972, această baterie este rezervat modelului 5G.

Korea Testing & Research Institute – KTR, este un institut de testare și certificare din Coreea de Sud. Efectuează testări, certificări și consultanță tehnică pentru toate domeniile industriei. KTR are birouri în mai multe orașe din Coreea de Sud și din Europa, Rusia, Japonia și SUA. Colaborează cu peste 130 de institute de cercetare și acreditare străine.

În orice caz, capacitatea prezentată aici este puțin mai mică decât cea 4.500 mAh, ce va fi pe Galaxy Note 10 Pro. Este totuși mai mare, cu 170 mAh, decât bateria de 4.000 mAh din actualul smartphone Galaxy Note 9. Subliniem încă o dată că aceasta este probabil o baterie pentru versiune de 5G a lui Note 10 mai mic. Este posibil ca varianta lui Note 10e pentru 4G să vină cu o capacitate puțin diferită. Oricum în perioada următoare vor apărea mai multe informații și ne vom edifica asupra mai multor lucruri despre viitoarele modele Galaxy Note 10.

Pe de altă parte, există o mulțime de motive pentru a fi încântați de Galaxy Note 10. Noul său design, o cameră foto quad modernizată, memoria RAM de ultimă generație și o stocare îmbunătățită sunt doar câteva. Dar, mai avem un motiv, credem că Samsung va introduce pe Galaxy Note 10 o încărcare super-rapidă de 50W.