Mai multă libertate și puterea de a face mai mult cu Galaxy Note 9

1062

Samsung Galaxy Note 9 este cel mai bun smartphone aflat la ora actuală pe piață. Note 9 vine cu îmbunătățiri semnificative de caracteristici în familia Galaxy Note, care au reușit să redefinească experiența mobilă. Are o durată mai lungă de viață a bateriei, mai mult spațiu de stocare și un procesor rapid, compatibil cu viteze mari de rețea. Conform NewsSamsung, Note 9 aduce, de asemenea, cea mai nouă tehnologie de răcire a dispozitivelor Samsung.

Noul membru al gamei Note a fost proiectat să ofere un nivel ridicat de putere și performanță. Pentru o utilizare intensivă este necesară o baterie puternică. De aceea, Note 9 este echipat cu o baterie de 4.000mAh, concepută pentru a oferi o viață lungă. Nici un smartphone Galaxy nu a avut o baterie așa de mare înainte.

Galaxy Note 9 are cu 21% mai multă energie decât Galaxy Note 8, acesta are o baterie de 3.300 mAh. Acumulatorul puternic permite utilizatorului să se ocupe mai mult timp de productivitate și mai puțin cu încărcarea. Bateria lui Note 9 oferă o capacitate rapidă de încărcare wireless. Pe lângă faptul că este cea mai puternică din familia Galaxy, oferă și un nivel ridicat de încredere. Acest lucru se datorează faptului că puterea și performanțele au la bază verificarea bateriei în 8 puncte. Samsung a introdus cel mai riguros sistem de verificare a bateriilor din industria de telefonie mobilă. Acest sistem de verificare a fost validat de experții UL (Underwriters Laboratories).

Memorie și stocare foarte mari, salvați mai multe, ștergeți mai puțin

Pentru a oferi mai multă libertate pentru crearea și salvarea conținutului, Note 9 oferă o bază de stocare implicită de 128 GB. Memoria RAM include 6 GB. Este de asemenea disponibil un model de 8 GB de RAM și 512 GB stocare. Acesta din urmă are posibilitatea de a ajunge la un terabyte de spațiu de stocare utilizând o cartelă microSD de până la 512 GB.

SD – Secure Digital este un tip de card de memorie foarte răspândit, utilizat în dispozitive portabile. Memoria unui card SD este nevolatilă (nu necesită alimentare cu curent electric). A fost introdus în august 1999 prin colaborarea dintre SanDisk, Panasonic (Matsushita Electric) și Toshiba.

Modelul cu 128 GB oferă spațiu suficient pentru aproximativ 545 imagini video Full HD sau mai mult de 22.000 de fotografii. Versiunea de 512 GB poate găzdui aproximativ 2.315 imagini video Full HD, sau mai mult de 93.000 de fotografii.

Combinația de stocare sporită și de suport microSD permite utilizatorului să salveze tot ce are nevoie fără a șterge nimic. Există suficient spațiu pentru aplicații, fișiere, fotografii și videoclipuri extraordinare înregistrate de camera inovatoare a lui Note 9.

Galaxy Note 9 este un smartphone construit pentru viteze mari. Spațiul de stocare, viteza procesorului și funcțiile de rețea ale unui telefon pot avea un impact direct asupra activităților pe care le efectuează utilizatorul în timpul zilei. Pentru a oferi o viteză superioară, Note 9 este echipat cu un procesor de 10 nanometri. Acesta pe lângă creșterea vitezei CPU și GPU cu 33 și respectiv 23%, în comparație cu Galaxy Note 8, este compatibil cu cele mai rapide viteze de rețea disponibile, cu descărcări de până la 1,2 gigabiți pe secundă (Gbps). Vitezele pot varia în funcție de operator și regiune. Datorită acestui fapt, Note 9 garantează că descărcarea sau transmiterea conținutului este mai rapidă decât oricând.

Water Carbon Cooling, garantul puterii și performanței

Combinația care oferă lui Galaxy Note 9 putere și performanță premium este posibilă, datorită sistemului său de răcire Water Carbon Cooling. Acest sistem permite telefonului să ruleze fără probleme în timpul utilizării intensive.

Sistemul de răcire Samsung previne căldura excesivă în dispozitiv cu un „difuzor termic”, care asigură funcționarea la niveluri optime ale procesorului. Pentru a asigura că smartphone-ul se menține rece și în timpul utilizării intensive, Samsung a proiectat dispozitivul să se răcească trei ori mai rapid decât Note 8.

Galaxy Note 9 introduce, de asemenea, un algoritm de reglare a performanțelor bazat pe Inteligența Artificială. Acesta oferă până la 40% mai multe FPS (cadre pe secundă). Acest lucru permite telefonului să ofere imagini mai clare și o experiență mai plăcută cu cele mai bune jocuri, cum ar fi „Fortnite”.

Galaxy Note 9 este un smartphone extraordinar. Toate testele făcute cu acest telefon a dus la această concluzie. Samsung Galaxy Note 9 nu are rival pe piață! Recent compania americană de analiză de piață Consumer Reports a declarat pe Galaxy Note 9 cel mai bun smartphone din lume.