Funcția Add To Queue testată de YouTube, va ajunge și pe Samsung Galaxy

300
Funcția Add To Queue testata de YouTube
Sursa foto: 9to5google.com

În acest moment, „Salvați pentru a viziona mai târziu” sau „Salvați în lista de redare” este modul în care puteți reveni imediat la ceva pe care nu doriți să îl vizualizați. Cu toate acestea, aceste două opțiuni sunt mai permanente și salvează lucrurile în biblioteca dvs., necesitând astfel eliminarea manuală după vizionare. Acum funcția „Add To Queue – Adăugați la coadă” este disponibilă pe site-ul YouTube și este în testare pentru Android și iOS.

O coadă este mai temporară, iar aplicațiile mobile YouTube primesc în sfârșit una. Odată difuzat, meniul de supraîncărcare cu trei puncte de lângă videoclipuri – Shorts YouTube nu se aplică – va găzdui o nouă opțiune „Reda ultimul în coadă” în partea de sus a listei.

Noua opțiune Add To Queue va funcționa pe telefoanele Samsung Galaxy la fel ca pe televizor și pe web, cu posibilitatea de a adăuga orice videoclip doriți la o listă. Videoclipul va fi redat în ordine unul după altul. Utilizatorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a elimina clipurile și de a-și rearanja ordinea printr-un meniu derulant. Bara de coadă are și o opțiune de ștergere care elimină toate videoclipurile grupate.

Funcția Add To Queue va ajunge pe telefoanele Galaxy

După selectare, YouTube va crea o coadă în partea de jos a ecranului. Acest panou vă va permite să trageți pentru a rearanja ordinea de vizualizare, precum și să eliminați prin glisarea spre stânga. Există, de asemenea, opțiuni de repetare și de redare aleatorie. Glisarea/închiderea mini-playerului șterge coada.

Dacă jucați ceva, acesta va fi adăugat automat la coadă și poate fi mutat înapoi. Această capacitate („Aliniați ceasul pentru vizionare”) este promovată în special ca „funcție Premium”. Testarea „Add To Queue – Adăugați la coadă” este disponibilă doar pentru abonații YouTube Premium plătitori.

YouTube Premium (anterior YouTube Red) este un serviciu cu plată pe bază de abonament de streaming. Serviciul oferă acces fără reclame la tot conținutul. YouTube Premium este disponibil în peste 100 de țări, inclusiv în România.

În aplicația Android sau iOS, atingeți avatarul profilului în colțul din dreapta sus. Apoi mergeți la Setări -> Încercați funcții noi. După activare, este posibil ca aplicația să dureze câteva minute pentru a încărca caracteristica. Oprirea/închiderea forțată poate ajuta la accelerarea procesului.

Funcția „Add To Queue” pe YouTube pentru Android și iOS va fi disponibilă pentru testare până pe 28 ianuarie. Potrivit 9to5google, sunt informații că va fi lansată curând după aceea. Dar, se știe că au fost situații când site-ul video Google a prelungit perioada de testare.