Top 11 telefoane Samsung Galaxy, pe care le poți cumpăra acum, în 2022

1881
Care serie de telefoane mobile Samsung Galaxy este cea mai buna
Sursa foto: which.co.uk

Samsung este de mai mulți ani cel mai mare brand se smartphone-uri din lume. Dar cu atât de multe opțiuni din care să alegi, cum alegi? Mai jos defalcăm telefoanele Samsung Galaxy pe serii pentru a vă ajuta să găsiți smartphone-ul Samsung Galaxy care vi se potrivește cel mai bine. Și, Samsung are multe de oferit.

Dacă te-ai hotărât să cumperi un telefon Samsung Galaxy care va fi viitorul tău companion, ești doar la jumătatea drumului. Adevărata decizie este ce model de telefon să alegi mai exact. Există zeci din care să alegeți, variind ca performanță și preț, adesea cu nume foarte asemănătoare. Mai mult, Samsung are și cele mai bune telefoane pliabile de pe piață. Mai jos vă prezentăm, via Which.co.uk, mai multe modele Samsung Galaxy, mai mult sau mai puțin tentante în funcție de ce buget aveți la dispoziție.

Este greu să scapi de prezența Samsung – compania high-tech coreeană cu o valoare de piață de multe miliarde de dolari este implicată într-un număr uluitor de produse, de la electrocasnice inteligente la becuri LED. Dar, Samsung este cunoscută și pentru excelentele sale telefoane mobile.


Cât costă telefoanele mobile Samsung Galaxy?

Cu atât de multe modele Samsung Galaxy lansate în fiecare an, s-ar putea să vă întrebați nu numai dacă trebuie să optați pentru cel mai avansat model, ci și dacă aveți nevoie chiar de cel mai nou. Poate că ediția de anul precedent la un preț redus ți se potrivește foarte bine? Mai jos vă prezentăm câteva telefoane Samsung Galaxy potrivit pentru fiecare preț.

Când te gândești la un telefon Samsung, există șanse mari să-ți vină în minte un Galaxy S22 –de ultimă generație, foarte scump. Dar, de fapt, există o mare varietate de opțiuni din care să alegeți și nu trebuie să dați banii pentru multe dintre ele. În ultimul an, cel mai ieftin telefon Samsung care a fost lansat a costat doar aproximativ 160 euro, cel mai scump fiind aproape 1.800 euro.

Nu trebuie să uitați nici că Samsung oferă actualizări software și actualizări de securitate de patru și cinci ani. Acest lucru înseamnă că puteți păstra telefoanele mai mult timp și puteți economisi bani pe termen lung. În 2019, Samsung a anunțat patru ani de asistență garantată pentru toate lansările viitoare. La începutul lui 2022, a anunțat cinci ani de actualizări de securitate pentru anumite modele. Actualizările de securitate sunt importante pentru a vă proteja telefonul de hackeri. Această perioadă include data estimată la care un telefon își va pierde suportul de securitate. Aflați pe I❤️Samsung când telefonul tău Samsung Galaxy nu mai este în siguranță!

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.


Telefoane din seria Samsung Galaxy S de luat în considerare

Seria Galaxy S este gama emblematică. Sufixul numeric crește de la an la an, seria Samsung Galaxy S22 fiind lansată în 2022. Galaxy S22+ include toate caracteristicile grozave ale lui S22, dar îi va atrage mai mult pe cei care preferă un afișaj mai mare. S22 Ultra are și mai multe avantaje – dar cu un preț pe măsură.

Samsung Galaxy S22. Samsung Galaxy S22 a adus rafinamente de la predecesorul său deja cu specificații înalte – Samsung Galaxy S21. Are triple-camera la spate, inclusiv una de 50MP, multe de moduri de cameră și capacitatea de a filma în 8K. Ecranul OLED de 6,1 inch (15,49 cm) cu rezoluție de 2.340×1.080 atinge un nivel uriaș de luminozitate de 900 niți.

Optează pentru Galaxy S22+ dacă Galaxy S22 nu te satisface și vrei un ecran mai mare de 6,6 inch (16,76 cm). Dar, puteți lua în considerare pe Samsung Galaxy S22 Ultra dacă vrei și mai multe specificații cu funcții asemănătoare tabletei. Ultra are cinci camere de top și un S Pen integrat. Stylusul îl puteți folosi pentru a vă naviga pe telefon sau pentru a-l folosi ca stilou digital – similar cu seria Samsung Galaxy Note. Actualizările de securitate sunt garantate pentru întreaga gamă S22 până cel puțin în martie 2027. Incredibil!


Galaxy S21 și Galaxy S21 FE – două excelente telefoane

Samsung Galaxy S21. Deși telefonul emblematic Samsung din 2021 are același preț oficial de vânzare cu amănuntul ca Galaxy S22, dacă insiști în căutări, ar trebui să poți găsi o ofertă bună. La prima vedere, este greu de văzut diferențele dintre Samsung Galaxy S21 și Samsung Galaxy S22 și acest lucru nu se schimbă prea mult atunci când ne uităm la specificații. Are același număr de camere, dar cu un număr diferit de megapixeli și nu atât de multe caracteristici software. Veți primi asistență de securitate până cel puțin în ianuarie 2026.


Samsung Galaxy S21 FE 5G. De la lansare, acesta este cel mai ieftin telefon din seria Galaxy S. Are același procesor octa-core ca Samsung Galaxy S21, dar are un ecran și o baterie mai mare. Cu toate acestea, nu are camere la fel de performante. Asistența de securitate va dura cel puțin până în ianuarie 2027.


Samsung Galaxy S20. Deși nu mai este la vânzare, seria S20 este o alegere populară pe piața second-hand și a celor recondiționate. Țineți minte că, din cauza vechimii sale, asistența pentru actualizări este tot mai mică. Seria Samsung Galaxy S20 este garantată să primească actualizări până în martie 2024. Dar este posibil ca Samsung să lanseze mai mult timp actualizări de securitate.


Telefoane pliabile din seria Samsung Galaxy Z de luat în considerare

Samsung este lider în tehnologia ecranelor pliabile. Practic nu are concurență pe piață. Compania a lansat a treia generație de telefoane pliabile anul trecut, dar acestea sunt unele dintre cele mai scumpe telefoane de pe piață.

Samsung Galaxy Z Fold 3. Acest telefon pliabil are procesorul Qualcomm Snapdragon 888 cu 12GB RAM. Are dimensiunea de buzunar atunci când este pliat și se extinde la un ecran de 7,6 inch (19,30 cm) când este deschis în format tabletă. Trei camere alcătuiesc modulul foto spate, funcționează cu o baterie de 4.400 mAh și are suport de securitate cel puțin până în august 2026.


Samsung Galaxy Z Flip 3. Este opțiunea mai ieftină a telefoanelor pliabile Samsung și o variantă modernă a telefonului flip de școală veche. Când este închis aveți la dispoziție un ecran de 1,9 inch (4,83 cm) și deschis se extinde până la 6,7 ​​inch (17,02 cm). Este alimentat de același cipset Snapdragon 888 ca pe Fold 3, mai are 8GB de memorie RAM și o baterie de 3.300 mAh. Are două camere din spate și, la fel ca Fold 3, suportul de securitate este garantat până în august 2026.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google.


Telefoane din seria Samsung Galaxy A de luat în considerare

Modelele Galaxy A vin la un nivel sub gama Galaxy S. Sunt telefoane de gamă joasă până la mijlocie care urmăresc să atingă un echilibru între preț și performanță. S-ar putea să le lipsească unele dintre cele mai sofisticate funcții ale fraților lor mai mari, iar designul lor este puțin mai funcțional decât fantezist. Sunt o alegere atrăgătoare pentru cei care își doresc un smartphone care să facă tot ce le cer – fără a cheltui mult.

Samsung Galaxy A52s 5G. Acest telefon are un preț mediu cu câteva beneficii de prim rang. Amintim aici Snapdragon 778G și un ecran AMOLED de 6,5 inch (16,51 cm) cu rezoluție de 2.400×1.080 protejat Gorilla Glass. Camerele pe Galaxy A52s 5G nu sunt la fel de puternice ca cele din seria S, dar vine cu patru camere din spate cu OIS pentru fotografii stabile și videoclipuri 4K. Vine cu un încărcător inclus pentru bateria de 4.500 mAh, iar suportul de securitate va dura până în septembrie 2025.


Samsung Galaxy A33 5G. Echipat cu un ecran AMOLED de 6,4 inch (16,26 centimetri) cu rezoluție 2.400×1.080 și o baterie de 5.000 mAh, acest telefon vine cu specificații rezonabile. Combinația cu patru camere foto include și o camera de adâncime pentru a îmbunătăți calitatea fotografiilor în Modul Portret. Camerele de pe Samsung Galaxy A33 5G pot realiza videoclipuri 4K (o raritate pe telefoanele mai ieftine). Nu va trebui să vă faceți griji că rămâneți fără actualizări de securitate până cel puțin în aprilie 2027.


Samsung Galaxy A03. Dacă sunteți în căutarea unui smartphone de bază, entry-level, Samsung Galaxy A03 ar putea fi pentru dvs. Are specificații reduse, cum ar fi procesorul octa-core de 1,6GHz cu 4GB RAM și un ecran cu rezoluție scăzută. Dar are un ecran mare de 6,5 inch și două camere pe spate. Acest telefon va fi acceptat cu actualizări de securitate până în ianuarie 2026.


Telefoane din seria Samsung Galaxy M de luat în considerare

Seria M este versiunea actualizată a vechii serii Galaxy J, care aduce pe piață telefoane de gamă joasă și medie. În aceste telefoane, Samsung dă prioritate bateriei în detrimentul performanței, dar asta nu înseamnă neapărat că nu vei obține setări inovatoare ale camerei, procesoare bune și afișaje luminoase.

Samsung Galaxy M52 5G. Cu o baterie de 5.000 mAh, nu ar trebui să vă faceți griji că rămâneți fără curent cu acest telefon. Aflat la capătul superior al seriei Galaxy M, are un ecran de 6,7 inch (17,02 cm) cu rezoluție de 2.400×1.080. Pe spate Galaxy M52 5G are trei camere și poți filma în 4K. Ar trebui să beneficieze de asistență de securitate garantată până în octombrie 2025.


Samsung Galaxy M33 5G. Acest telefon are o baterie de 5.000 mAh ca M52, dar un ecran mai puțin puternic – un afișaj LCD de 6,6 inch. Are patru camere din spate, inclusiv o cameră macro pentru a îmbunătăți calitatea fotografiilor dvs. de prim-plan. Securitatea este de așteptat să dureze până în aprilie 2026.


Samsung Galaxy M22. Deși acest telefon se află la capătul accesibil al pieței, are încă o baterie de 5.000 mAh și un afișaj LCD de 6,4 inch, deși cu o rezoluție scăzută de 1.600×720. Nu există 5G și camerele au specificații mai mici, dar primiți asistență de securitate până în octombrie 2025.


Cum să economisești bani cu un telefon Samsung Galaxy

Ca în orice, așteptarea unui an sau mai mult pentru modelul pe care doriți să-l cumpărați este o strategie bună. Unele telefoane pot fi găsite la jumătate din prețul inițial dacă cumpărați la momentul potrivit. Un telefon mai vechi poate fi perfect adecvat pentru nevoile dvs., mai ales dacă nu există multe funcții pe modelul mai nou pe care le veți folosi efectiv.

Capacitatea de stocare poate avea adesea un impact mare asupra prețului, iar dacă puteți adăuga stocare cu un Micro-SD ieșiți mult mai ieftin decât să optați pentru modelul mai mare. Trebuie să cheltuiți 100€ în plus pe 128GB de spațiu de stocare când ați putea cumpăra doar varianta de 64GB și un card micro-SD de 15 euro pentru a face aceeași treabă? Credem că nu.

În cele din urmă, luați în considerare întotdeauna cumpărarea unui telefon pentru a economisi bani pe termen lung. Dacă alegeți să cumpărați un telefon la liber, calculați cu atenție costul total pentru dvs., astfel încât să știți exact cât plătiți suplimentar, raportat la unul în rate și blocat în rețeaua de telefonie mobilă.