Acasă Stiri Cu mașina de spălat AddWash Front-Loader, economisiți apă și energie

Cu mașina de spălat AddWash Front-Loader, economisiți apă și energie

Găsirea unor modalități de a economisi bani este problemă importantă pentru mulți utilizator de produse care consumă energie electrică, care trebuie să jongleze cu numeroase cheltuieli pentru acest lucru. Menținerea scăzută a facturilor de apă și de energie este o modalitate de a face acest lucru iar mașina de spălat Samsung AddWash Front-Loader vă ajută să vă atingeți acest scop.

Concepute și construite special pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, mașinile de spălat din gama AddWash Front-Loader, economisesc energie electrică, folosesc mai puțină apă și, în cele din urmă, simțim acest efect în buzunar. În generat toate aparatele electrocasnice Samsung sunt concepute pentru a funcționa cu un consum redus de energie electrică.

La proiectarea mașinii AddWash Front-Loader, Samsung a luat în considerare situația care poate apărea după ce mașina de spălat a fost încărcată cu haine și a fost pornit ciclul de funcționare și apoi utilizatorul a descoperit câteva articole de îmbrăcăminte pe care a uitat să le introducă în cuva mașinii. În loc să trebuiască să spele încă o încărcătură, Samsung a introdus funcționalitatea sa inovatoare AddWash, care vă permite să adăugați rapid haine și obiecte uitate, după ce un ciclu de spălare a început deja.

Mașina de spălat cu încărcare frontală AddWash de la Samsung are un motor Digital Inverter, care oferă o eficiență energetică superioară, un zgomot minim și o performanță de durată. Motorul Digital Inverter utilizează magneți puternici pentru o performanță mai silențioasă și mai puternică, consumând mai puțină energie decât un motor universal convențional, folosit la majoritatea mașinilor de spălat.

Programele Samsung E-Cotton sunt cele mai eficiente cicluri când vine vorba de reducerea consumului de apă și de energie. Consumatorii pot programa mașina de spălat cu o încărcare maximă sau doar la jumătate pentru o performanță optimă, cu un consum redus de energie și de apă pentru țesăturile din bumbac, lenjeria de pat și de masă, lenjeria de corp, prosoape sau cămăși.

SUA a suspendat producția de mașini de spălat pe durata celui de-al doilea război mondial, după atacul de la Pearl Harbor (decembrie 1941), în favoarea fabricării materialelor de război. Cu toate acestea, numeroși producători din SUA au primit permisiunea de a efectua cercetări și proiecte de mașini de spălat în timpul războiului.

Pentru a ajuta la economisirea de apă și energie, tehnologia Samsung Bubble Eco oferă o curățare puternică, chiar și la temperaturi de spălare reduse. Detergentul este transformat în bule, astfel încât penetrează rapid țesătura și îndepărtează ușor murdăria, protejând în același timp țesătura.

Spălarea rufele în modelul AddWash cu o capacitate de 12 kg, este mai ușoară cu funcțiile inteligente inovatoare ale companiei Samsung. Controlul inteligent permite controlul la distanță și monitorizarea spălării utilizând o aplicație de pe un smartphone. De oriunde din interiorul sau din afara casei, utilizatorii pot programa să înceapă o spălare și pot monitoriza ciclul de spălare, pot verifica timpul rămas și primesc alerte când mașina se apropie de terminarea programului de spălare. Prin acest lucru au mai mult timp la dispoziție și mai mulți bani în buzunar.

Mașina de spălat cu încărcare frontală AddWash de la Samsung permite ca 12 kg de rufe să fie spălate într-o singură încărcătură și reducerea consumului de apă și de energie este cheia. Samsung a pus un accent deosebit pe eficiența energetică. Aceasta înseamnă că spălarea într-un model AddWash de 9 kg sau de 12 kg – depinde de model – poate fi finalizată în doar 59 de minute, economisind timp și energie electrică, precum și una dintre cele mai valoroase resurse, apa” a spus Mike van Lier, Director Consumer Electronics, Samsung Africa de Sud.

Stiri

Samsung Unbox & Discover – noi televizoare, monitoare și soundbar-uri

Samsung Electronics și-a prezentat gama MICRO LED, Samsung Neo QLED, televizoare lifestyle, monitoare și bare de sunet pentru 2021 la evenimentul său...

Samsung Neo QLED considerat „Cel mai bun televizor” din SUA

Televizorul Neo QLED, lansat de Samsung la „Samsung First Look” în ianuarie, este evaluat drept „cel mai bun televizor” de către presa...

Experiența S Pen pe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Deși Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este compatibil cu S Pen, nu vine cu un stilou în cutie la cumpărare. S Pen...

Cum ne-a schimbat pandemia stilul de viață și felul în care interacționăm

Un studiu realizat de Samsung & Ipsos în Europa arată cum tehnologia ne-a ajutat să rămânem conectați cu ceilalți în timpul pandemiei....

În primele teste Exynos 2200 depășește procesorul Apple A14 Bionic

Săptămâna trecută am scris despre viitorul procesor Samsung Exynos 2200 echipat cu grafică AMD. Era vorba despre debutul acestuia, dacă va fi...

Galaxy Watch Active și Galaxy Watch primesc noi funcții cu o actualizare

Vești bune pentru utilizatorii de Galaxy Watch sau Galaxy Watch Active. Compania Samsung lansează o actualizare de software pentru smartwatch-urile mai vechi,...

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...