Adobe Premiere Rush disponibilă pentru utilizatorii de Samsung Galaxy

827

Adobe a lansat aplicația de editare video Premiere Rush pentru Android. Acum utilizatorii Samsung Galaxy pot crea și publica cu ușurință videoclipuri profesionale. Adobe Premiere Rush pentru Samsung, este disponibilă pentru descărcare pe dispozitivele Galaxy. Samsung a vorbit despre această aplicație când a prezentat seria Galaxy S10.

Adobe a lansat inițial această aplicație pentru iOS la sfârșitul anului trecut. Este destinată celor care doresc să editeze videoclipuri în deplasare. O soluție all-in-one, creare video și publicare, Adobe Premiere Rush are o interfață intuitivă care simplifică editarea video în doar câțiva pași simpli. Premiere Rush oferă creatorilor de conținut toate instrumentele de care au nevoie pentru a realiza cu ușurință conținut video profesionist.

Parteneriat Samsung cu Adobe, Premiere Rush este optimizat pentu Samsung Galaxy

Samsung spune că Adobe Premiere Rush pentru Samsung are o „suită completă” de caracteristici optimizate pentru dispozitivele sale. Caracteristicile includ optimizarea GPU pentru o performanță îmbunătățită de editare. Gigantul tech susține că exportul de videoclipuri pe Galaxy S10 este cu 70% mai rapid decât pe dispozitivele anterioare. Suporturile HDR10+ și Samsung DeX oferă utilizatorilor mai multe opțiuni de spațiu de lucru.

Aplicația Adobe Premiere Rush este disponibilă pe dispozitivele Samsung Galaxy S9, Galaxy Note 9 și seria Galaxy S10. Premiere Rush folosește capabilitățile puternice ale Premiere Pro, optimizate pentru dispozitivele mobile. Are caracteristici premium, cum ar fi șabloane personalizabile Motion Graphics, curățarea audio AI, crearea grafică și mixarea audio. Premiere Rush permite utilizatorilor să taie și să editeze cu ușurință videoclipuri și vloguri profesionale.

Un Vlog sau Videoblog este o formă de blog în care mediul multimedia este constituit de prezentări video. Termenul „Vlog” este un cuvânt artificial creat din „video” și „blog”. Primul videoblog a apărut în America, în anul 2000, şi a fost o alternativă a blogului, adică textul a fost înlocuit cu imagini. În 5 ani s-a transformat într-o industrie.

Utilizatorii pot capta videoclipuri de înaltă calitate direct în interiorul aplicației și pot începe să le editeze imediat. Ei au, de asemenea, capacitatea de a ajusta în mod liber sunetul, saturația culorilor, plasarea titlului, tranzițiile, vocea și multe altele, toate din interfața principală. În plus, utilizatorii de Adobe Premiere Rush pot accesa șabloane de titluri animate, complet personalizate chiar din interiorul aplicației. Cu opțiunile de redimensionare, un videoclip poate fi proporționat pentru oricare destinație socială dorită de utilizator Toate videoclipurile și editările sunt sincronizate automat cu cloud-ul, astfel încât utilizatorii pot lucra la filmele lor oriunde, oricând, pe orice dispozitiv.

Prețul unui abonament pe o lună la Premiere Rush este de 7,99$

Utilizatorii Galaxy, care se abonează la Premiere Rush, vor primi exporturi video nelimitate, 100 GB de stocare în cloud și o reducere de 20% pentru un an. Conform News Samsung, acest lucru face ca prețul unui abonament pe o lună să ajungă la 7,99 USD.

O versiune de testare gratuită este de asemenea disponibilă, oferind utilizatorilor Galaxy acces la toate funcțiile Adobe Premiere Rush. Acestea sunt utilizarea aplicațiilor desktop și mobile, stocarea în cloud de 2 GB, capacitatea de a crea un număr nelimitat de proiecte și de a exporta până la trei proiecte. Adobe Premiere Rush pentru Samsung este disponibil pe Galaxy Store și va fi extins la mai multe dispozitive Galaxy în viitorul apropiat.