Aer condiționat cald și rece? Poate fi și economic cu aparatele Samsung

813
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Este plin sezon pentru cumpărarea unui aparat de aer condiționat. Numai că decizia de a cumpăra sau de a porni un aparat de aer condiționat nu mai este strict legată de vară și temperaturile ridicate. Și în timpul iernii, echipamentele de aer condiționat pot fi prezente în rutina consumatorilor. Modelul Samsung Inverter Wind-Free cu funcția Hot and Cold oferă această versatilitate. Este capabil să reîmprospăteze sau să încălzească mediile în funcție de dorința utilizatorului.

Pe lângă faptul că poate fi utilizat în diferite condiții climatice, Samsung Inverter Wind-Free reușește să elimine o îndoială recurentă despre utilizarea aerului condiționat, în special a aerului cald: costurile energiei. Acest lucru se datorează faptului că tehnologia 8-Pole Digital Inverter consumă cu 72% mai puțină energie decât cea utilizată de echipamentele convenționale.

Economiile sunt explicate prin funcționarea tehnologiei digitale Inverter. Aceasta menține aerul condiționat la temperatura dorită, fără a fi necesar să porniți și să opriți frecvent dispozitivul. Astfel, sistemul devine mai liniștit, mai puternic și mai eficient, pe lângă o garanție de zece ani pe compresor.

O temperatură scăzută fără senzația de vânt

O altă caracteristică relevantă – și una care îi dă numele acestei linii Samsung – este Wind Free. Cu acesta, aerul este dispersat ușor prin 21.000 micro găuri, astfel încât să nu fie nici prea cald nici prea frig. Nu mai trebuie să te confrunți cu senzația neplăcută a aerului suflat direcționat, făcând experiența mult mai confortabilă.

Samsung Wind-Free este primul sistem de aer condiționat, fără efectul windlwss, efect care apare datorită curenților de aer cu viteze mai mici de 15 m/s. Acest efect menține un nivel confortabil de prospețime în orice spațiu, evitând sentimentul neplăcut de vânt.

Echipamentele de climatizare sunt din ce în ce mai evoluate și adaptate la realitățile și nevoile noilor consumatori. Eliminarea aerului suflat direct și crearea de produse care asigură economii de energie sunt obiectivele Samsung. Ambele au fost concepute în totalitate pentru bunăstarea utilizatorului”. A spus Helbert Oliveira, director al diviziei de Aparate Digitale Samsung Brazilia, conform NewsSamsung.

Aparatul de aer condiționat Samsung Inverter Wind-Free Split pentru aer cald și rece se remarcă și prin conectivitatea sa. Poate fi controlat prin Wi-Fi utilizând aplicația SmartThings de pe un smartphone pentru a comanda funcții sau programa funcționarea acestuia. De asemenea, este posibil să obțineți răspunsuri în timp real despre funcționarea echipamentului și chiar să limitați consumul de energie.

Samsung are un portal pentru aparatele de aer condiționat

Samsung are o platformă exclusivă de informații despre întreaga linie de aparate de aer condiționat. Portalul cuprinde explicații despre fiecare model de aparat, sfaturi despre instalare și cea mai bună utilizare a echipamentului. Există chiar și un calculator care vă ajută să alegeți puterea necesară pentru fiecare tip de mediu.

Catalogul companiei este vast și prezintă toate opțiunile în meniurile indicate în partea de sus a site-ului: „Soluții pentru casa ta”, „Soluții pentru afacerea ta” și „Toate produsele”. În zona dedicată locuințelor, Samsung permite utilizatorului să indice în ce tip de reședință va fi instalat aparatul de aer condiționat. Opțiunile sunt „Studio”, „Până la 90 m²”, „Până la 200 m²” și „Peste 200 m²”. În fiecare dintre aceste articole sunt sfaturi despre echipamentul ideal pentru tine.

La fel se întâmplă și în zona dedicată afacerilor, cu diviziunile pe tip de unitate: Hotel, Spital, Școală, Comerț sau Birouri. Există, de asemenea, două domenii destinate profesioniștilor. Unul este Samsung ArqDesign, care se adresează arhitecților și designerilor de interior și oferă modele 3D și informații despre evenimente. Celălalt este Samsung Climatiza, un portal destinat instalatorilor de aparate de aer condiționat, cu un conținut pentru calificare și instruire