Cum lucrează aparatul de aer condiționat Samsung Wind-Free

1024
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Aparatul de aer condiționat Samsung Wind-Free vă permite să mențineți o temperatură stabilă în locuință. Printr-o telecomandă optimizată la programul dvs. zilnic, prima tehnologie de răcire Wind-Free vă păstrează în casă o atmosferă plăcută și sănătoasă cu un consum redus de energie.

Tehnologia de răcire Samsung Wind-Free este capabilă să vă ofere o experiență de răcire eficientă, fără senzația neplăcută de vânt rece care suflă direct pe corpul încălzit. După ce ați setat temperatura dorită, Wind-Free Cooling va dispersa liniștit și ușor aerul răcoros prin 23.000 de găuri micro-aer pentru a vă asigura un confort optim.

În plus, fluxul de aer de la Wind-Free Cooling răcește camera cu 43% mai repede. Datorită vitezei mici a aerului și a emisiilor de zgomot reduse, vă puteți bucura de un spațiu de locuit mai rece, cu o temperatură constantă oriunde v-ați afla într-o cameră.

Confort maxim – respirați mai ușor cu Triple Air Care

Tehnologia de răcire Wind-Free Samsung nu doar că menține temperatura camerei în mod confortabil în control, ci include și un filtru specializat pentru a menține aerul din casa ta curat și igienic.

Acest filtru Tri-Care este alcătuit din trei straturi care reduc particulele dăunătoare. În acest fel ajută la menținerea unei calități sănătoase a aerului interior și automat la sănătatea membrilor familiei. Triple Air Care a fost certificat de Intertek și reduce 99,9% din bacteriile și virusurile care sunt de obicei „locatarele” caselor. Fiecare strat al filtrului reține particule mari de praf, fibre și chiar fire de păr și include, de asemenea, un filtru acoperit cu zeolit ​​care reduce virusurile, bacteriile și alergenii.

Intertek Group este o companie britanică de inspecție, testare și certificare a produselor cu sediul central în Londra. A fost fondată în 1888! Intertek are peste 42.000 de angajați în peste 100 de țări. Are birouri și facilități de testare în New York, Londra și Hong Kong.

Bucurați-vă de o funcționare inteligentă îmbunătățită cu Samsung Wind-Free

Climatizatoarele Samsung Wind-Free sunt dotate cu o caracteristică AI (pentru modelele activate Wi-Fi) de răcire automată. Cu inteligență artificială, dispozitivele analizează condițiile camerei, temperatura și modul de răcire preferat de utilizator pentru a trece automat la o setare optimă a camerei. Unitatea dispune, de asemenea, de un senzor de detectare a mișcării, care se va înregistra atunci când nu este nimeni într-o cameră, schimbând automat modurile pentru a reduce risipa de energie.

Wind-Free funcționează, de asemenea, cu aplicația SmartThings, astfel încât utilizatorii pot activa și dezactiva aparatul de aer condiționat, pot programa operațiunile, schimba setările și chiar pot monitoriza consumul de energie de la distanță de la smartphone-ul lor.

Economisiți energie și ajutați la protejarea mediului

Cu aparatul de aer condiționat Samsung Wind-Free, toate aceste performanțe de vârf nu numai că vă mențin aerul rece și proaspăt, dar cu acest aparat Samsung ajutați la protejarea mediului, reducând impactul asupra schimbărilor climatice. Aparatul de aer condiționat are un refrigerant R32 de nouă generație, care ajută la conservarea stratului de ozon și are un impact scăzut asupra încălzirii globale în comparație cu aparatele convenționale convenționale.

Samsung Wind-Free este o opțiune ecologică pentru cei care caută o experiență puternică de aer condiționat, cu un impact redus asupra mediului. În plus, tehnologia sa eficientă din punct de vedere energetic Digital Inverter Boost vă va menține temperatura dorită. Aparatul are un consum de energie cu până la 73% mai mic decât celelalte aparate de aer condiționat, conform NewsSamsung.