Samsung a prezentat noul afișaj interactiv Flip Pro la ISTELive 22

202

Samsung Electronics America a prezentat viitorul educației la ISTELive 2022 cu noul său afișaj interactiv – Samsung Flip Pro 2022. Tabla interactivă este disponibilă în două dimensiuni: 75 inch (190,5 centimetri) și 85 inch (215,9 centimetri). Samsung Flip Pro le permite profesorilor să ofere lecții dinamice, să stimuleze învățarea activă și obținerea de rezultate mai bune pentru toți elevii.

Profesorii și studenții pot aduce la viață idei noi îndrăznețe instantaneu cu cel mai bun afișaj multi-touch de la Samsung. Acesta are cu o latență de doar 26 ms pentru o experiență intuitivă de scriere și desen în lumea reală. Flip Pro stimulează implicarea elevilor în clasă, facilitând accesul și afișarea conținutului multimedia de pe orice dispozitiv. Tabla interactivă Samsung are mai multe opțiuni de conectivitate, inclusiv sloturi USB, HDMI, DP și OPS. Educatorii pot conecta, de asemenea, afișajul la orice rețea și alte dispozitive prin portul LAN și oglindirea ecranului fără fir. Samsung Flip Pro introduce conectivitate 3-în-1 USB-C cu un singur port pentru oglindirea ecranului, controlul tactil și încărcarea dispozitivului extern (max. 65W).

Indiferent dacă este folosit într-un mediu de învățare mixt sau pentru o persoană, Flip Pro conectează fără probleme profesorii și studenții de pe dispozitive pentru a permite învățarea interactivă și captivantă. Caracteristica SmartView+ permite la maximum 50 de elevi să-și conecteze dispozitivul wireless, cu vizualizare multiplă de până la șase ecrane.

O nouă eră de conectivitate și interactivitate cu Samsung Flip Pro

Ecranul lui Samsung Flip Pro este compatibil cu software și aplicații educaționale de top, potrivit SamsungNewsroom. Amintim aici Google Classroom, Google Duo, Office 365 și MimioConnect. De asemenea, este compatibil cu serviciile de stocare în cloud precum Google Drive și Microsoft OneDrive. Acest lucru facilitează profesorilor să organizeze conferințe video și să partajeze lecții și teme interactive, creând săli de clasă în care toată lumea poate participa și poate excela. Un panou de control frontal nou adăugat, senzori de control al luminozității și patru difuzoare frontale și spate îmbunătățesc, de asemenea, experiența generală de predare.

ISTE (International Society for Technology in Education – Societatea Internațională pentru Tehnologie în Educație). ISTE este unul dintre cele mai influente evenimente educaționale din lume. ISTELive 22 a avut loc între 16-29 iunie la New Orleans, SUA.

Alături de Flip Pro, Samsung și-a prezentat gama completă de soluții de afișare concepute pentru a conecta întregul campus. Participanții ISTELive au descoperit soluțiile de semnalizare LED pentru exterior de la Samsung pentru aplicații precum panouri pentru monumente; afișaje de format mare pentru a fi utilizate cu panouri de meniu de cantină; semnalizare digitală la nivelul campusului; și semnalizare cu LED-uri mare pentru utilizarea în gimnaziile școlilor. Pentru școlile cu programe de esports, compania a prezentat și monitoarele sale de jocuri Samsung Odyssey G7.

Participanții au putut afla cum Samsung îmbunătățește siguranța la nivelul școlii. În special, software-ul MagicINFO de la Samsung oferă management complet de la distanță și control al conținutului publicat pe toate ecranele Samsung. În cazul unei urgențe, școlile pot folosi MagicINFO pentru a trimite central alerte pe afișajele lor din campus pentru a notifica și a direcționa studenții și personalul în siguranță.