Samsung Odyssey G7 monitorul curbat pentru jocuri lansat la nivel global

871
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics, lider mondial pe piața monitoarelor de jocuri, a anunțat ieri lansarea globală a monitorului său de jocuri Odyssey G7. Dezvăluit la CES 2020 din Las Vegas, linia Odyssey reimaginează experiența de joc combinând cele mai profunde și mai imersive ecrane curbate cu cele mai bune funcții de performanță.

Monitorul Samsung Odyssey G7 este primul monitor de jocuri cu o curbură 1000R din lume. Acest lucru înseamnă că are o rază de curbură de 1.000 de milimetri. De asemenea, dispune de o combinație puternică de diferite funcții sub capotă. Are inclusiv timp de răspuns rapid de 1ms, o rată de reîmprospătare 240Hz și o calitate a imaginii QLED clară, pentru a satisface nevoia jucătorilor pentru un joc lin și captivant.

Samsung Odyssey G7 certificat de TÜV Rheinland cu „Eye Comfort”

Performanța premium a portofoliului Odyssey a fost certificată de TÜV Rheinland. Organizația din Germania a certificat monitoarele Samsung G7 și G9 cu cea mai bună performanță din domeniu. Ambele au primit certificatul „Eye Comfort”.

Samsung își menține poziția de lider mondial pe piața monitoarelor de jocuri. Samsung aduce în continuu noi inovații în crearea de experiențe de jocuri imersive, de generație viitoare. Împingem permanent limitele a ceea ce este posibil”. A declarat Hyesung Ha, vicepreședinte senior al Visual Display Business la Samsung Electronics, conform NewsSamsung. „Monitorul curbat Samsung Odyssey G7 este combinația ideală de curbură, confort și avantaje competitive”.

G-Sync este o tehnologie de sincronizare adaptivă proprie, dezvoltată de Nvidia, care vizează în principal eliminarea întreruperilor pe ecran. Cu G-Sync, rata de actualizare a monitorului este adaptată la cea a dispozitivului pentru o reducere a întreruperilor imaginii și un timp de răspuns mai mare.

Monitorul Samsung Odyssey G7 a fost lansat în variante de de 27 și 32 inch (81,28 centimetri). Ambele oferă o rată de reîmprospătare de 240Hz, timp de răspuns de 1ms și curbură de 1000R. De asemenea, jucătorii pot beneficia de Wide Quad-High Definition (WQHD; 2.560 × 1.440 rezoluție); raport de aspect 16: 9; luminozitate maximă de 600 cd / m 2 și tehnologie Quantum Dot.

De asemenea, Samsung a încorporat elemente de design futurist bazate pe observarea tendințelor pieței și feedback-ul de la consumatori. Exteriorul negru mat este asociat cu un sistem de iluminare din spate care poate schimba culoarea, care poate rămâne static sau slab în timpul jocului, precum și schimbarea culorilor în funcție de preferințele jucătorului.

Cel mai recent monitor curbat de jocuri Samsung Odyssey G7, acceptă, de asemenea, compatibilitatea NVIDIA G-SYNC și sincronizarea adaptivă pe DP1.4. În acest fel oferă amatorilor de jocuri sesiuni excepțional de dinamice și perfecte în orice scenariu.