Acasă Stiri 7 semne care vă ajută să aflați dacă aveți un telefon ascultat

7 semne care vă ajută să aflați dacă aveți un telefon ascultat

Sunt multe motive pentru care cineva ar putea fi interesat să asculte un smartphone și apelurile telefonice. Poate fi un hoț, șeful tău, soțul tău, soția sau doar un maniac. În general, confidențialitatea majorității oamenilor este destul de fragilă cu telefoanele mobile.

Oricine poate asculta conversațiile care le efectuați cu telefonul mobil personal dacă la un moment dat a avut acest telefon în mână și are astfel de intenții.

Sigur că suntem interesați și dornici să știm dacă telefonul ne este ascultat, pentru a reuși să ne menținem confidențialitatea.

Majoritatea oamenilor sunt, de obicei, șocați de capacitățile software-ului de spionaj pentru telefonul mobil. Acum oricine poate cumpăra foarte ușor un astfel de software, unele la prețuri accesibile. Orice persoană va fi surprinsă să descopere că telefonul mobil este ascultat și va fi cel puțin supărat de încălcarea intimității.

Cu toate acestea, pentru unele persoane, consecințele pot fi mai grave. Majoritatea oamenilor de afaceri sunt de obicei mai expuși riscului, deși oricine are intimitatea încălcată de software-ul de spionaj este pus într-o situație delicată.

Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți prea multe griji, deoarece există câteva indicii prin care puteți detecta dacă aveți aplicații software spion pe telefon, dacă acesta este ascultat sau monitorizat.

Vă prezentăm câteva semne care vă pot ajuta să aflați dacă telefonul dvs. mobil are astfel de probleme.

  1. Sunete ciudate în timpul apelurilor

În cazul în care auziți voci la distanță, statice sau clik-uri și sunete care vin prin telefonul dvs. mobil atunci când efectuați sau primiți un apel, acestea pot fi semne că cineva a accesat telefonul. Acest lucru nu este normal în rețelele moderne. Este un lucru din trecut și asociat doar cu rețelele analogice sau vechi. În cazul în care auziți fragmente de voci, poate exista posibilitatea ca pe telefonul dvs. să fie instalat un software de ascultare a telefonului.

  1. Scăderea capacității bateriei

Scăderea inexplicabilă a capacității bateriei este o altă indicație excelentă că un telefon este ascultat. Orice smartphone ascultat va înregistra toate activitățile și le va trimite către un dispozitiv terț. Acest lucru va însemna o creștere a utilizării bateriei telefonului și bateria se va descărca mult mai repede. Un telefon mobil ascultat va înregistra convorbiri tot timpul, când este pornit dar și când este inactiv. Ca urmare, solicitarea mai intensă a telefonului va duce la scurtarea duratei de viață a bateriei. Puteți verifica acest lucru utilizând bateria telefonului mobil pe un alt telefon mobil de același model. În cazul în care acumulatorul dvs. utilizează mai multă energie pe telefonul propriu decât pe un alt telefon de același model, există șanse ca telefonul să fie monitorizat.

  1. Telefonul mobil afișează activitate atunci când nu este utilizat

Se aprinde ecranul telefonului smartphone sau emite zgomote când nu îl folosiți? Repornește uneori fără nici un motiv? Dacă oricare dintre acestea lucruri se întâmplă, atunci sunt șanse ca cineva să aibă în secret acces la telefonul dvs.

  1. Durează mai mult până când telefonul se închide

Orice telefon mobil va trebui întotdeauna să se comporte la fel, ori de câte ori îl închidem. În cazul în care dispozitivul dvs. mobil transmite date unor persoane, va avea nevoie de mai mult timp pentru a finaliza procesul înainte de a se opri. Acest lucru face să dureze mai mult când îl închidem, mai ales după ce ați trimis un mesaj text, ați primit un apel, un e-mail sau după navigarea pe Internet. Există șanse ca el să trimită date către un dispozitiv terț.

  1. Temperatura bateriei crește

Temperatura bateriei telefonului mobil poate fi, de asemenea, un bun indicator pentru telefonul dvs. mobil. În cazul în care telefonul se simte cald când nu îl utilizați, este posibil ca acesta să transmită date către un alt dispozitiv.

  1. Când primiți mesaje SMS mai puțin obișnuite

Când primiți mesaje text ciudate care conțin caractere, simboluri sau numere aleatorii, poate fi iarăși o problemă. Software-ul de interceptare a mesajelor SMS funcționează prin transmiterea mesajelor SMS codificate către telefonul mobil, acestea putând fi văzute ori de câte ori software-ul spion nu funcționează bine. În cazul în care un astfel de lucru se întâmplă mai des, există șanse ca telefonul să fie interceptat.

7. Creșterea utilizării datelor

Există software de spionaj pentru telefonul mobil care utilizează date suplimentare pentru a verifica și colecta informațiile de pe telefonul dvs. mobil. Prin urmare, este recomandabil să vă uitați la creșterea inexplicabilă a utilizării datelor din telefonul smartphone. Cu toate acestea, cel mai bun software de spionare utilizează mai puține date și va fi imposibil de observat, dar alte software-uri necorespunzătoare vă vor dezvălui acest lucru.

Cum se ascultă un telefon mobil de la distanță? Este posibil să nu aveți idee cum se face acest lucru.

Există multe software-uri de ascultare a telefonului mobil pe piață, cu toate acestea, majoritatea celor ce fac acest lucru utilizează un software bine structurat și aproape invizibil când este instalat într-un telefon mobil. Acest lucru înseamnă că utilizatorul unui telefon mobil nu este în măsură să detecteze că este spionat.

Spionajul sau ascultarea unui telefon mobil este împotriva legilor în mai multe țări. Mulți oameni folosesc diferite programe de spionaj sau de ascultare a telefonului mobil pentru verificarea copiilor.

Există posibilitatea să utilizați software-ul pentru a spiona pe orice tip de telefon mobil și computer, fie că este vorba de smartphone Samsung, Apple sau alt tip de telefon mobil. Acest soft vă va permite să vizualizați tot istoricul apelurilor și să ascultați toate conversațiile. Există programe software care va permit să activați de la distanță microfonul de pe telefonul mobil pe care îl spionați, pentru a auzi tot ce se discută în zona unde se află telefonul mobil!

Cu toate acestea, există întotdeauna o metodă ușoară de a scoate software-ul spion de pe dispozitivul personal. Tot ce trebuie să faceți este să actualizați ultima versiune a sistemului de operare și să eliminați orice software extern care nu este de la Samsung sau de la firma de la care aveți telefonul. Asigurați-vă că faceți o copie de rezervă a tuturor datelor sau informațiilor de pe smartphone înainte de a vă actualiza sistemul de operare.

Stiri

Samsung JetBot 90 AI+ reinventează modul cum se face curățenie

La CES 2021 Samsung a prezentat și aspiratorul robot Samsung JetBot 90 AI+, printre alte dispozitive care îmbunătățesc viața utilizatorilor. Compania a...

Galaxy Z Fold 3 posibil cu scaner de amprentă in-display

Știm că Samsung lucrează la un scaner de amprente sub afișaj pentru smartphone-urile sale pliabile. Au fost tot mai multe știri despre...

Galaxy Tab Active 3, tableta robustă Samsung lansată în Canada

Samsung a lansat ieri în Canada noua sa tabletă robustă Galaxy Tab Active 3. Tableta a fost proiectată pentru a satisface rigoarea...

Actualizare pentru a remedia problema ecranului tactil la Galaxy S20 FE

Samsung a luat foarte în serios problema cu ecranul tactil de pe Galaxy S20 FE. Acesta este motivul pentru care se lansează...

Samsung Electronics asaltat de comenzi pentru cipuri mobile

Lipsa la nivel global a semiconductorilor a început în sectorul auto, iar acum se extinde la industria tehnologiei informației (IT). Experții din...

Actualizări la seria Samsung Galaxy S21: cât de des și cât timp?

Pe ce politică de actualizare te poți baza dacă cumperi acum Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ sau Galaxy S21 Ultra? Cât timp...

Samsung S Pen Pro va fi lansat pentru Galaxy S21 Ultra în acest an

Samsung a lansat recent, în cadrul seriei Galaxy S21, modelul Galaxy S21 Ultra cu suport pentru S Pen. Dar acest model Samsung...