AI Photo Editor din seria Galaxy S24 colorează fotografiile alb-negru

176
AI Photo Editor din seria Galaxy S24
Sursa foto: via sammyfans.com

Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra au venit cu sistemul de operare Android 14 și noua interfață One UI 6.1 preinstalate. Noul software are multe funcții noi și instrumente bazate pe inteligență artificială incorporate în Galaxy AI. Acum, am aflat o altă caracteristică extraordinară a editorului foto AI din seria Galaxy S24 One UI 6.1. AI Photo Editor transformă fotografiile incolore în colorate.

După cum a observat Ice Universe, citat de SammyFans, AI Photo Editor din seria Galaxy S24 are o comutare rapidă, care vă permite să colorați fotografiile alb-negru. Pentru a demonstra acest lucru Ice Universe a publicat și un videoclip, care prezintă caracteristica One UI 6.1 în acțiune.

Când o fotografie alb-negru este deschisă în aplicația Galerie, în secțiunea de editare apare o opțiune de colorare a fotografiei. O singură atingere este suficientă pentru ca Galaxy S24, Galaxy S24+ sau Galaxy S24 Ultra să facă această magie. Doar bifați această funcție și AI generativ va găsi cele mai potrivite culori pentru fotografia ta alb-negru.

Telefoanele inteligente precum seria Galaxy S23, inclusiv Galaxy S23 FE sunt de așteptat să beneficieze de această funcție cu One UI 6.1. În plus, Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Fold 5, precum și seria Galaxy Tab S9 ar putea primi, de asemenea, mai multe din instrumentele Galaxy AI cu următoarea actualizare majoră One UI.

Potrivit mai multor studii de piață, culoarea albastră (văzut ca un semn de stabilitate și fiabilitate) este cea mai populară din lume. Este foarte apreciată în Germania, SUA, UK, Australia. Pe locurile următoare sunt verdele, roșu și violet.

Culorile, ca și trăsăturile, urmăresc schimbările emoțiilor”, a spus Pablo Picasso. Pe lângă colorarea imaginilor, Samsung Galaxy AI introduce instrumente de editare a fotografiilor. Există un nou instrument AI Generative Edit, care vă permite să retușați și să perfecționați fotografiile din Galerie. Spațiul liber din fotografii poate fi, de asemenea, umplut de capacitățile AI generative ale seriei S24.