Compania Alchimie parteneriat cu Samsung TV Plus în Europa

582
Sursa Foto: via sammobile.com

Am scris în ultima perioadă de mai multe ori despre serviciul Samsung TV Plus. Lansat în decembrie 2016 în SUA, serviciul Samsung este preinstalat pe toate televizoarele Samsung Smart din 2016 până în 2019. Utilizatorii pot accesa conținut TV doar cu o simplă conexiune la Internet. Nu este nevoie de descărcare, dispozitive suplimentare sau card de credit. Inițial Samsung TV Plus a fost limitat doar la anumite piețe.

Acum, și în contextul situației globale generate de virusul corona, gigantul tech continuă să îmbunătățească serviciul săi TV Plus. Sunt mulți utilizatori care stau acasă în aceste momente iar serviciul Samsung TV Plus este binevenit. Zilele trecute, Alchimie, o companie de distribuție de conținut, a făcut parteneriat cu Samsung pentru a aduce canalele sale de VOD în țări europene. Momentan serviciul Samsung va fi disponibil în Franța, Italia, Spania și Marea Britanie, potrivit SamMobile.

Samsung TV Plus primește până la 12 canale noi în fiecare țară europeană

Biblioteca Alchimie are 40.000 de ore de conținut cu diferite teme. Prin TV Plus de la Samsung, Alchimie va livra până la 12 noi canale locale în Franța, Italia, Spania și UK. Lista programelor acoperă MMA TV, sport, stil de viață, muzică, umanitate și multe altele. În viitor Alchimie va distribui peste treizeci de canale VOD pe platforma TV Plus în Franța, Marea Britanie, Spania și Italia.

CEO-ul Alchimie, Nicolas d’Hueppe, susține că Samsung TV Plus este un partener excelent. Vizionarea la televizoarele conectate la internet este din ce în ce mai populară, iar Alchimie are o biblioteca de conținut multilingv premium. Alchimie are un mare portofoliu de canale iar TV Plus al companiei coreene va putea oferi o serie de noi canale publicului european. Serviciile Alchimie oferă, de asemenea, digitalizare, traducere, subtitrare, dublare și promovarea dinamică pentru conținut premium.

Alchimie este o companie franceză înființată în 2016. Are birouri în Franța, UK, Germania, Spania și Australia. Este partener cu peste 250 de creatori de conținut cum ar fi BBC, France Télé, ZDF, RTVE și Zed. Alchimie distribuie canalele sale pe mai mult de 60 de platforme digitale.

Aplicația Apple Music disponibilă pe televizoarele Samsung Smart

La începutul acestei săptămâni, Samsung a făcut parteneriat cu Wurl Network pentru a livra Fashion TV platformei TV Plus. Ca amintire, Samsung TV Plus este disponibil pe televizoarele Samsung Smart lansate în 2016 și mai târziu, ca serviciu de streaming gratuit fără anunțuri publicitare.

De asemenea, vineri Samsung a declarat că toate modelele sale de televizoarele inteligente vor primi aplicația Apple Music. Actualizarea va fi disponibilă imediat la nivel mondial – excluzând Coreea de Sud. Consumatorii din peste 100 de țări vor putea acum să se bucure de Apple Music pe televizoarele Samsung, fără a fi nevoie să descarce aplicația. Samsung este oficial primul brand TV care integrează Apple Music pe platforma sa Smart TV.