Amazon Alexa vine la Galaxy Watch, Gear Sport și Gear S3

1346

Dispozitivele portabile Samsung sunt cu siguranță o alegere populară pentru noi și pentru mulți dintre cititorii noștri. Fiind fani Samsung, urmărim permanent tot ce se întâmplă cu smartwatch-urile produse de gigantul tech. Am scris când a fost lansat Samsung S-Voice, Bixby sau când Samsung a introdus orice noutate pe dispozitivele sale pe care le purtăm la mână. Dar ați crezut vreodată că o să scriem despre introducerea asistentului Amazon Alexa pe smartwatch-urile Samsung? Nici noi până acum!

Smartwatch-urile Samsung Galaxy Watch și Gear S3 oferă funcționalități excelente dar toate vin cu Bixby ca asistent virtual preîncărcat. Acest lucru a dezamăgit pe mai mulți utilizatori care nu sunt mulțumiți de performanța lui Bixby față de alți asistenți digitali.

Amazon Alexa vine la smartwatch-urile Samsung

De fapt, puteți utiliza asistentul virtual Alexa al companiei Amazon pe un smartwatch-ul Samsung acum. Aplicația membrilor XDA Developers numită „Voice in a Can” aduce Alexa la ceasurile cu sistemul de operare Tizen. Cu toate acestea, puteți rula aplicația numai pe Tizen OS 4 sau mai mult. Deci în acest moment ar însemna Samsung Galaxy Watch, Gear S3 Classic, Gear S3 Frontier și Gear Sport. Ar trebui, de asemenea, să îl comanda pe Alexa și prin viitorul Galaxy Watch Active.

Aceasta este o aplicație independentă care nu are nevoie de smartphone-ul dvs., dar are nevoie de un fel de acces la Internet. Ce poți face cu acest lucru? Ei bine, puteți face teoretic „cele mai multe” lucruri pe care le puteți face în mod normal cu Alexa sau cu un dispozitiv Amazon Echo. Dar, nu puteți efectua apeluri către dispozitivele Amazon Echo, potrivit IotGadget, sursa articolului.

Amazon este cea mai mare platformă de comerț electronic și cloud computing din lume. Are sediul în Seattle, Washington. Jeff Bezos a fondat compania în 1994. Bezos a ales numele Amazon pentru că era un loc „exotic și diferit”, așa cum el și-a imaginat pentru afacerea sa de internet.

Aplicația „Voice In a Can” pentru Amazon Alexa o puteți găsi și instala din Galaxy Store. A fost o scurtă încercare beta pentru această aplicație care a început luna trecută, dar acum sa încheiat. Odată instalată, trebuie să introduceți o adresă URL pe desktop. Accesați adresa URL afișată în ceas.

Cum să alocați un buton pentru Alexa? Dacă doriți să alocați aplicației „Voice In a Can” un buton hardware, pe un smartwach Samsung compatibil, puteți face următoarele mișcări: Glisați din partea de sus -> selectați Setări -> Avansat -> Apăsați de două ori tasta Acasă -> selectați VoiceInACan.