Amazon Luna disponibil pe unele smartphone-uri Samsung Galaxy

439
Amazon Luna serviciul de streaming pentru jocuri disponibil pe Samsung Galaxy
Sursa Foto: via androidpolice.com

În timp ce ciclul de știri pentru jocuri din 2020 a fost dominat de lansarea de console de la Microsoft și Sony, au existat și alte evoluții notabile în acest domeniu. Ultima actualizare vine de la serviciul de streaming Amazon Luna. Acesta este acum disponibil pe anumite smartphone-uri Android, printre care și unele Samsung.

Nu aveți nevoie de o aplicație separată pentru a utiliza Amazon Luna. La fel ca pe Apple iOS, accesul este disponibil prin browserul Chrome – versiunea 86 sau o versiune ulterioară. O altă condiție prealabilă este că telefonul dvs. va trebui să ruleze cel puțin Android 9 sau o versiune ulterioară.

Amazon Luna pe mai multe serii emblematice Samsung

De acum sunt acceptate doar dispozitivele de mai jos de la Samsung, Google și OnePlus. Dar Amazon a spus că serviciul său Amazon Luna va continua să extindă suportul pentru mai multe dispozitive Android în viitor.

Amazon Luna este încă în acces timpuriu, așa că va trebui să solicitați o invitație înainte de a putea intra. La fel ca Google, Amazon oferă și un controler care se conectează direct la cloud. Controlerul Amazon Luna costă 49,99 USD în programul de acces timpuriu și este activat prin Alexa. De asemenea, puteți asocia un controler PlayStation 4 / Xbox One sau combo-ul de la mouse și tastatură pentru a juca.

Amazon Luna este o platformă de jocuri cloud dezvoltată și operată de Amazon. Luna a fost anunțată pe 24 septembrie 2020. Este serviciul concurent al Amazon pentru alte platforme de jocuri cloud, cum ar fi Stadia, Xbox Game Pass, PlayStation Now și GeForce Now.

Smartphone-urile Samsung au deja acces la serviciile Google Stadia, Microsoft xCloud Project și Nvidia GeForce Now. Acum, acestea vor avea acces la serviciu de jocuri cloud Amazon Luna. Iată smartphone-urile Samsung pe care puteți folosi serviciul Luna:

Și alte telefoane Android au acces la serviciul Amazon

Pe lângă telefoanele Samsung de mai sus, Amazon Luna poate fi folosit și pe Google Pixel 4 XL; Google Pixel 4a; Google Pixel 4a 5G și Google Pixel 5. Conform Android Police serviciul de streaming Luna poate fi folosit și pe OnePlus 7 / 7 Pro / 7 Pro 5G; OnePlus 7T / 7T Pro / 7T Pro 5G;  OnePlus 8 / 8 Pro și OnePlus Nord.

Serviciul de jocuri oferă acum două canale – un nivel Amazon Luna Plus de 5,99 USD / lună, care vă va oferi acces la jocuri de la diferiți editori și un abonament Ubisoft Plus de 14,99 USD / lună, care vă va oferi acces la o selecție de jocuri ale companiei. În afară de telefoanele Android, Luna este, de asemenea, disponibilă pentru a juca pe PC, Mac, Fire TV, iPhone și iPad.