Seria Galaxy S10 – Preț, Păreri și Specificații

6458
Seria Galaxy S10
Sursă foto: Google

Samsung adaugă mereu noi stele, tot mai strălucitoare, în superba sa galaxie. Acum a lansat o adevărată constelație, trei smartphone-uri extraordinare, Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S10 și Samsung Galaxy S10+. Fiind seria aniversară Galaxy S de la Samsung aceasta a fost poate și cea mai așteptată lansare de la compania sud-coreeană.

A fost și o serie complet diferită de celelalte fiind lansate în total patru smartphone-uri. Pe lângă cele trei amintite mai sus a fost lansat și Samsung Galaxy S10 5G. Absolut toată lumea aștepta noi super-telefoane și Samsung s-a întrecut pe sine.

Cele trei smartphone-uri Samsung Galaxy S10 au specificații destul de apropiate și vom aborda în acest review la general seria Galaxy S10, specificând și accentuând diferențele semnificative dintre cele trei telefoane.


Ce primim în cutie când cumpărăm un telefon din seria Samsung Galaxy S10?

Conținutul cutiei seriei Samsung Galaxy S10 este identic pentru Galaxy S10e, S10 și S10+ cu excepția telefonului și a dimensiunilor cutiei. Dacă este vorba despre un Galaxy S10e, Galaxy S10 sau Galaxy S10+ trebuie menționat clar pe cutie. Cutia trebuie să fie sigilată de Samsung sau de distribuitorul local. Sigiliul trebuie să fie intact.

 • Telefonul Galaxy S10e, Galaxy S10 sau Galaxy S10+
 • Husă posterioară transparentă
 • Cablu USB de tip C pentru transferul și încărcarea datelor
 • Un conector Micro-USB, este un adaptor între USB-A și USB-C
 • Adaptor de alimentare USB tip C pentru încărcare rapidă
 • Ghid de inițiere rapidă
 • Căști AKG cu fir (cu conector 3,5 mm)
 • Cheiță de ejectare pentru sloturi
 • Manual de utilizare și alte pliante

Design-ul seriei Samsung Galaxy S10

Samsung este capabil să creeze niște smartphone-uri cu aspect fantastic, iar seria Galaxy S10 duce acest lucru la superlativ. Designul emană stil și clasă din fiecare por din sticlă și metal și se simte ca un produs de lux din momentul în care îl luați în mână.

Seria Galaxy S10 preia marginile de sus și de jos, care au devenit sinonime cu telefoanele emblematice Samsung și le duce și mai departe. Noul design pe tot ecranul împinge afișajul până la marginile ecranului, fără a lăsa aproape nicio margine. Astfel se creează mai mult spațiu pe ecran pentru a viziona filme, pentru a citi și pentru a juca jocuri pe ecranul imersiv Infinity-O Display. Toate dispozitivele au un design cu gaură pentru cameră în afișaj care maximizează suprafața ecranului prin amplasarea senzorilor și camerelor într-o gaură minusculă.

Chiar și cu ecrane mai mari și vizuale mai imersive, modelele Galaxy S10 sunt mai subțiri și mai ușoare decât edițiile de anul trecut și oferă utilizatorilor o prindere confortabilă cu o singură mână. Diferențele de design sunt între dimensiunile celor trei și mărimea găurii din ecran. Galaxy S10 și S10+ au 6,1 și respectiv 6,4 inch. Galaxy S10e are o diagonală de 5,8 inch și este mult mai confortabil de manipulat. Ecranele aflate pe S10 și S10+ au laturi curbe care se înclină peste marginile dispozitivului. Galaxy S10e are ecranul plat.

Fiecare telefon Galaxy S10 este disponibil într-o varietate de culori atractive, inclusiv Prism White, Prism Black și Prism Green. Variantele suplimentare de culoare includ, Prism Blue, Canary Yellow, Flamingo Pink, Cardinal Red sau Smoke Blue.


Display-ul la seria Samsung Galaxy S10

Cu ecrane Dynamic AMOLED Infinity-O și un raport de aspect de 19: 9 aceste display-uri sunt dea-dreptul apetisante. Seria Samsung Galaxy S9 are un raport de aspect de 18,5: 9. Cu o rezoluție de 1080 x 2280 pixeli pe S10e și una de 1440 x 3040 pixeli pe Galaxy S10 și S10+, cu un contrast bogat, sunt fără îndoială unele dintre cele mai bune ecrane pe care le-am văzut vreodată. Puteți ridica luminozitatea, ceea ce afectează durata de viață a bateriei, dar acest lucru poate ajuta la lumina zilei. Unghiurile de vizualizare sunt de asemenea excelente, în timp ce ecranul din zona marginilor și din părțile rotunjite ale afișajului ajută la creșterea sentimentului imersiv. Camera este încorporată discret în ecran, fără a afecta calitatea fotografiilor și vizionarea pe ecran.

Ecranul Dynamic AMOLED este certificat HDR10+ și prevazut cu o cartografiere dinamica a culorilor, este fenomenal! Produce culori uimitor de reale și contrast la fiecare cadru chiar și la cele întunecate. Ecranul extrem de luminos este ideal pentru a urmări orice chiar și în lumina puternica a zilei. Suportul HDR10+ ajută la creșterea contrastului și a culorilor, iar dacă urmăriți ceva de genul Netflix, YouTube sau Star Trek: Discovery YouTube, atunci rezoluția bruscă și calitatea bogată a HDR strălucesc cu adevărat.

Oferă o strălucire care creează un aspect mai cinematografic. S-ar putea chiar să decideți să începeți să vizionați mai multe videoclipuri pe telefonul dvs. doar pentru a vă bucura de ce afișajul are de oferit seria S10 – atât este de bun. Sticla din față pentru ecran este Gorilla Glass 6 iar sticla pentru capacul din spate Gorilla Glass 5.


Software-ul și hardware-ul la Samsung Galaxy S10

Ca software toate cele trei (patru smartphone-uri, dacă luăm în considerare și pe Samsung Galaxy S10 5G) vin cu sistemul de operare Android 9 Pie și interfața One UI. Un element principal de design al One UI este repoziționarea elementelor cheie ale interfeței pentru a îmbunătăți capacitatea de utilizare pe ecrane mari. Multe aplicații includ icoane mai mari care împing conținutul spre centrul afișajului, în timp ce controalele de navigare sunt adesea afișate aproape de partea de jos a afișajului.

Seria S10 va primi două actualizări majore de software în mod sigur. Sperăm ca în acest timp Samsung să-și revizuiască politica privind actualizările și să apară și a treia actualizare majoră a sistemului de operare.

Modelele Galaxy S10 utilizează procesorul Exynos 9820. Galaxy S10 și S10+ au variante de stocare de 128 sau 512 GB, împreună cu 8 GB RAM, S10+ fiind de asemenea vândut într-un model de 1 terabyte cu 12 GB RAM. Galaxy S10e are 6/8 GB RAM + 128/256 GB stocare, extensibilă cu microSD. Samsung promite performanța procesorului cu 29% mai bună și un spor de 37% pentru GPU în comparație cu seria Galaxy S9.

Deși au performanțe mai bune în ceea ce privește senzorii amprentă pe ecran, nu toate protectoarele de ecran sunt compatibile cu acești senzori de amprente. Astfel Galaxy S10 și S10+ sunt ambele livrate cu un protector de ecran din plastic preinstalat. Galaxy S10e are deblocarea prin amprentă în butonul de pornire din lateral.

Noul software AI de pe Galaxy S10 optimizează automat bateria, CPU-ul, memoria RAM și chiar temperatura dispozitivului, pe baza modului în care utilizați telefonul. Folosind capabilitățile AI, Galaxy S10 învață, de asemenea, cum folosiți dispozitivul pentru a lansa mai repede aplicațiile cele mai frecvent utilizate.


Dimensiuni diferite ca hardware pe seria Galaxy S10

Samsung este liderul clasei când vine vorba de hardware. La fel ca seria Samsung Galaxy S9 de anul trecut și Samsung Galaxy S8, hardware-ul seriei S10 este foarte frumos, este ceea ce te-ai aștepta de la dispozitive atât de scumpe. Construite din metal și sticlă, lucru la care Samsung excelează, seria Galaxy S10 bate tot în materie de aspect fizic.

Seria Galaxy S10 are dimensiuni diferite. Galaxy S10e are dimensiunile 142,2 x 69,9 x 7,9 mm și 150 de grame. Galaxy S10 are 149,9 x 70,4 x 7,8 mm și 157 grame. Dimensiunile la Galaxy S10+ sunt de 157,6 x 74,1 x 7,8 mm și o greutate de 175 de grame. Chiar dacă grosimea este aproape la fel la toate, celelalte dimensiuni diferă destul de mult.

Samsung lansează Wireless PowerShare pe seria S10, ceea ce face posibilă încărcarea cu ușurință a unor smartphone-uri Qi și chiar și a unor dispozitive compatibile. În plus, Galaxy S10 este capabil să încarce singur și un al doilea dispozitiv simultan prin Wireless PowerShare, în timp ce este conectat la un încărcător obișnuit, permițându-vă să lăsați al doilea încărcător acasă în timpul unei călătorii. Puteți utiliza S10 pentru a încărca fără fir un alt dispozitiv, cum ar fi căștile Samsung Galaxy Buds sau smartwatch-ul Galaxy Watch Active.

Butonul dedicat lui Bixby este poate prea aproape de butoanele de volum, lucru puțin incomod. Și apropo, puteți spăla fără grijă seria Galaxy S10 la chiuvetă în caz că telefonul este foarte murdar! Toate trei sunt certificate pentru rezistență la apă și praf IP68. O mufă pentru căști de 3,5 mm îi încântă pe pasionații de căști cu fir, mufă tot mai rară pe telefoanele Samsung.


Camerele foto pe seria Samsung Galaxy 10

Camerele pe seria S10 sunt foarte bune, cu focalizare rapidă, lansare rapidă și, în general, performanțe deosebite în majoritatea situațiilor de lumină. Galaxy S10 dispune de o configurație spate cu mai multe camere, păstrează teleobiectivul de 12 MP și camera de 12 MP cu diafragmă variabilă de la Galaxy S9+ și adaugă o cameră cu unghi larg de 16 MP.

Pe Galaxy S10e avem la spate o cameră de 12 MP cu diafragmă variabilă f / 1,5 – 2,4 și una de 16 MP cu diafragma f / 2,2, (ultra-wide). Frontal este o cameră de 10 MP. Galaxy S10 are o camera principală la spate de 12 MP cu IOS, cu deschidere între f / 1,5 pentru fotografii de noapte și f / 2,4 pentru cele de zi. Există și o cameră Ultra-Wide de 16 MP și una telefoto de 12 megapixeli pentru zoom. Camera ultra-wide este ideală pentru peisaje și vă permite să surprindeți mai mult în cadru. O cameră frontală de 10 MP este pe Galaxy S10.

Samsung Galaxy S10 5G este singurul model din linia S10 care se mândrește cu șase camere: patru camere la spate, inclusiv un teleobiectiv de 12 MP, una cu deschidere variabilă de 12 MP (f / 1,5 sau 2,4), una cu unghi ultra-lat de 16 MP și una ToF pentru detectarea adâncimii 3D. De asemenea, are camera foto selfie tipică de 10 MP.

Camera frontală de pe S10+ este însoțită de un al doilea senzor de adâncime RGB, care ajută utilizatorii să îmbunătățească calitatea efectelor foto și a imaginilor pentru realitate augmentată.


Înregistrări video de excepție pe Galaxy S10

Ambele seturi de camere foto acceptă înregistrarea video 4K și HDR10+. Software-ul camerei include o nouă caracteristică „Sugestii de fotografii” pentru a ajuta utilizatorii, are și „Filtre artistice în direct”, precum și posibilitatea de a posta direct fotografii și povești pe Instagram.

Înregistrarea video este bine gestionată, în special datorită noii opțiuni de stabilizare super-constantă. Aceasta folosește camera Ultra-Wide pentru a înregistra. Galaxy S10 are o cameră video de înaltă capacitate, care oferă videoclipuri de 2160p la 60fps și 30fps și înregistrare cu încetinitorul 960fps la 720p. Desigur, există și 1080p la 30fps și 60fps. Există stabilizare electronică disponibilă în toate modurile, cu excepția 2160p / 60fps. Există, de asemenea, un mod Super Steady pentru ocazii extraordinare.


Bateriile pe seria Samsung Galaxy S10

În materie de acumulatori pe telefoanele mobile, capacitatea acestor nu este niciodată suficientă. Întotdeauna vrem mai multă putere a bateriei. Galaxy S10e are o capacitate a bateriei de 3.100 mAh, Galaxy S10 are 3.400 mAh, Galaxy S10+ are o baterie de 4.100 mAh, iar Galaxy S10 5G are 4.500 mAh. Galaxy S10 se adaptează la cum și când utilizați telefonul cu modul de economisire a energiei adaptive. Galaxy S10 5G are încărcare rapidă de 25W, celelalte trei au încărcare rapidă de 15W.

Cu Wireless PowerShare Galaxy S10e, S10, S10+ și S10 5G pot încărca dispozitivele certificate Qi și unele dispozitive portabile Samsung. Pur și simplu așezați dispozitivul în partea de sus a telefonului în centru – nu sunt necesare cabluri!

Folosind încărcătorul inclus, bateria de 3.400 mAh a lui S10 trece de la 0-100% în aproximativ 90 de minute. Puteți obține 40% în aproximativ 40 de minute, ceea ce este util pentru o completare rapidă de energie. Nu au existat îmbunătățiri uriașe în ceea ce privește tehnica de încărcare și ne așteptam la o viteză de încărcare rapidă mai mare pe seria Galaxy S10.


Conectivitate, culori și SAR pe seria Samsung Galaxy S10

Galaxy S10 este, de asemenea, unul dintre primele telefoane care se livrează cu suport pentru Wi-Fi 6 , deci dacă aveți un router capabil, atunci veți observa un logo ușor modificat în bara de stare. Totuși, nu există 5G, deoarece vitezele de date de la următoarea generație de rețea sunt limitate la o singură variantă – Galaxy S10 5G. Acceptă standardele Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ax /ac /, Bluetooth  v 5.00.

Galaxy S10 are NFC, USB tip C, jack de 3,5 mm, Dual SIM și Samsung DeX printre altele. Iar ca determinarea locației se bazează pe GPS, GLONASS, BeiDou și Galileo. Are și foarte mulți senzori, amintim printre alții accelerometru, senzor de proximitate, giroscop, busolă, barometru, senzor de lumină ambientală și senzor de ritm cardiac. Tot ce vreți și chiar ce nu vreți în materie de senzori!

Culorile pentru seria S10 sunt Prism White, Prism Black, Prism Green, Prism Blue, Canary Yellow, Flamingo Pink, Cardinal Red, Smoke Blue. S10+ și S10 5G sunt disponibile și în Ceramic Black și Ceramic White.

Majoritatea smartphone-urilor Samsung excelează la nivelul radiațiilor emise. Specific Absorption Rate (SAR) – Rata specifică de absorție, este cantitatea de radiații absorbită de un corp expus într-un câmp electromagnetic. Este foarte importantă pentru sănătatea noastră! Seria Samsung Galaxy S10 are valori excelente pentru SAR.

Galaxy S10 5G are SAR 0,46 W/kg (cap) și 1,59 W/kg (corp), Galaxy S10+ are SAR-ul 1,06 W/kg (cap) și 1,03 W/kg (corp), Galaxy S10 are 0,93 W/kg (cap) și  0,79 W/kg (corp). Galaxy S10e are nivelul SAR 0,56 W/kg (cap)  și 0,70 W/kg (corp). În Uniunea Europeană cantitatea maximă de radiații emise, permisă de legislație, este de 2 W/kg.


Pro și Contra la Galaxy S10

Pro

 • Ecrane excelente pe toate trei în spiritul tradiției Samsung, fantastice pentru redare video;
 • Camere versatile pentru fotografii inegalabile;
 • Performanțe de excepție;
 • Calitate audio de cel mai înalt nivel;
 • Mufă pentru căști;

Contra

 • Întotdeauna vrem capacitate mai mare pentru baterii;
 • Și nu știm ce altceva să mai criticăm! Totul este la superlativ! Și punctum!

Specificații Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+
Galaxy S10 Galaxy S10+
Afișaj 6,1 inch Dinamic AMOLED Infinity-O 6,4 inch Dynamic AMOLED Infinity-O
Rezoluție Implicită Full HD+ │1440 x 3040 pixeli Implicită Full HD+ │ 1440 x 3040 pixeli
Procesor Exynos 9820 / Snapdragon 855 Exynos 9820 / Snapdragon 855
Sistem operare Android 9 Pie Android 9 Pie
Memorie 8 GB RAM │128/512 GB stocare │ Extensibilă cu microSD 8/12 GB RAM + 128/512 GB/1TB stocare │ Extensibilă cu microSD
Camere foto Spate: 12 MP telefoto│12 MP Ultra-Wide │ 16 MP Wide
Față: 10 MP
Spate: 12 MP telefoto│12 MP Ultra-Wide │ 16 MP Wide
Față: 10 MP │ 8 MP
Dimensiuni 149,9 x 70,4 x 7,8 mm 157,6 x 74,1 x 7,8 mm
Greutate 157 grame 175 grame
Port încărcare USB 3.1 Type-C USB 3.1 Type-C
Conectivitate Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac / ax (2.4 / 5GHz) │ Bluetooth v 5.0, ANT+ │ NFC, MST │ Locație – GPS, Galileo, Glonass, BeiDou Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac / ax (2.4 / 5GHz) │ Bluetooth v 5.0, ANT+ │NFC, MST │ Locație – GPS, Galileo, Glonass, BeiDou
Certificări IP 68 IP 68
Acumulator 3.400 mAh│Încărcare rapidă │ Qi │ Wireless PowerShare 4.100 mAh │Încărcare rapidă │ Qi │ Wireless PowerShare
Senzori Accelerometru, barometru, senzor de amprentă cu ultrasunete, giroscop, geomagnetic, senzor Hall, senzor de frecvență cardiacă, proximitate, senzor de lumină RGB Accelerometru, barometru, senzor de amprentă cu ultrasunete, giroscop, geomagnetic, senzor Hall, senzor de frecvență cardiacă, proximitate, senzor de lumină RGB
Culori Prism White, Prism Black, Prism Green, Prism Blue, Canary Yellow and Flamingo Pink Prism White, Prism Black, Prism Green, Prism Blue, Canary Yellow and Flamingo Pink, Black Ceramic, Ceramic White

Întrebări frecvente (Î) și răspunsuri rapide (R) referitoare la Samsung Galaxy S10

Întrebări frecvente despre design-ul lui Samsung Galaxy S10

Întrebare: Care sunt dimensiunile telefonului?

Răspuns: Are 149.9 x 70.4 x 7.8 mm (Înălțime x Lățime x Grosime).

Î: Care este greutatea telefonului?

R: 157 grame.

Î: Are Galaxy S10 corpul din sticlă și metal?

R: Da, S10 are corpul din sticlă cu rama laterală din aluminiu.

Î: Are Galaxy S10 scaner de amprente în afișaj?

R: Da, Galaxy S10 scaner de amprente digitale în ecran.

Î: Galaxy S10 este rezistent la apă și praf?

R: Da, Samsung Galaxy S10 este rezistent la apă și praf. Este certificat IP68 cu rezistență la praf / apă (până la 1,5 m timp de 30 min).

Î: Samsung Galaxy S10 este protejat de sticla Corning Gorilla?

R: Da, spatele la Galaxy S10 este protejat de sticla Corning Gorilla 5. Ecranul este protejat de Gorilla 6.

Î: Samsung Galaxy S10 are port USB de tip C?

R: Da, S10 are port USB tip C.

Î: Ce variante de culoare are Samsung Galaxy S10?

R: Galaxy S10 vine cu opțiunile de culoare Prism White, Prism Black, Prism Green, Prism Blue, Galben Canar, Flamingo Pink, Red Cardinal, Blue Smoke.

Întrebări frecvente despre ecran la Samsung Galaxy S10

Î: Ce diagonală a ecranului are Galaxy S10?

R: Samsung Galaxy S10 un ecran de 6,1 inch (15,49 cm) FHD+.

Î: Ce rezoluție de afișare are Galaxy S10?

R: Galaxy S10 vine cu o rezoluție de 1440 x 3040 pixeli.

Î: Care este raportul corp/ecran la Samsung Galaxy S10?

A: S10 are un raport corp/ecran de ~88,3%

Î: Ce tip de ecran are Galaxy S10?

R: Galaxy S10 are ecran tactil capacitiv mai Dynamic AMOLED.

Î: Ce raportul de aspect are Samsung Galaxy S10?

R: Galaxy S10 are un raport de aspect 19: 9.

Î: Ce densitate de pixeli are Samsung Galaxy S10?

R: Galaxy S10 vine cu densitate 550 PPI.

Î: Samsung Galaxy S10 acceptă HDR10+?

R: Da, acceptă HDR10+.

Î: Samsung Galaxy S10 are Allways on Display?

R: Da, are Allways on Display.

Întrebări frecvente privind performanțele la Samsung Galaxy S10

Î: Pe Samsung Galaxy S10 se poate juca jocuri intense?

R: Da, Samsung Galaxy S10 este un dispozitiv pentru jocuri intense. Poate rula jocuri grafice intensive, fără întârzieri sau căderi de cadre.

Î: Samsung Galaxy S10 are funcția de deblocare cu fața?

R: Da, Galaxy S10 are această funcție.

Î: Ce procesor are Galaxy S10?

R: Galaxy S10 vine cu două variante de procesor.

1) Procesor Samsung Exynos 9820 (8 nm).

2) Procesor Qualcomm Snapdragon 855 (7 nm) pentru SUA/China.

Î: Ce procesor grafic are Galaxy S10?

R: Samsung Galaxy S10 are două variante de GPU.

1) Mali-G76 MP12.

2) Adreno 640 pentru SUA/China.

Î: Câtă memorie RAM are Samsung Galaxy S10?

R: Galaxy S10 vine cu 8 GB de opțiune RAM.

Î: Câtă stocare internă are Samsung Galaxy S10?

R: Galaxy S10 are 128 / 512 GB opțiune de stocare internă.

Î: Există vreo problemă de încălzire pe Samsung Galaxy S10?

R: Nu, nu există nicio problemă de încălzire pe Galaxy S10. Se încălzește ușor după o utilizare îndelungată, care este foarte comună pe toate dispozitivele Android.

Întrebări frecvente despre conectare și audio la Galaxy S10

Î: Samsung Galaxy S10 acceptă Samsung Pay?

R: Da, acceptă Samsung Pay și este certificat Visa și MasterCard.

Î: Samsung Galaxy S10 acceptă Google Assistant?

R: Da Galaxy S10 acceptă Google Assistant.

Î: Galaxy S10 acceptă conturi duble de Instagram și Twitter?

R: Da, Galaxy S10 acceptă conturi duble de Instagram și Twitter.

Î: Samsung Galaxy S10 acceptă oglindirea ecranului pe TV?

R: Da, Samsung Galaxy S10 acceptă oglindirea ecranului.

Î: Puteți dezinstala sau dezactiva aplicațiile preinstalate pe Galaxy S10?

R: Da, puteți dezinstala aplicațiile preinstalate pe Galaxy S10, dar nu pe toate.

Î: Samsung Galaxy S10 are slot pentru MicroSD?

R: Da, are slot pentru card de memorie.

Î: Spațiul de stocare intern pe Samsung Galaxy S10 poate fi extins?

R: Da, poate fi extins până la 1TB.

Î: Ce versiune Android are Samsung Galaxy S10?

R: Vine cu sistemul de operare Android 9.0 (Pie).

Î: Samsung Galaxy S10 are mufa audio de 3,5 mm?

R: Da, vine cu mufa audio de 3,5 mm.

Î: Samsung Galaxy S10 are difuzoare stereo?

R: Da, Galaxy S10 are difuzoare stereo AKG. Sunetul este puternic și clar.

Î: Samsung Galaxy S10 are Dolby Atmos?

R: Da, Galaxy S10 are sunet Dolby Atmos.

Î: Samsung Galaxy S10 are busolă?

R: Da, Galaxy S10 are.

Î: Samsung Galaxy S10 are NFC?

R: Da, Galaxy S10 are NFC.

Î: Samsung Galaxy S10 are sistemele de poziționare globală GPS, Galileo, BDS?

R: Da, Galaxy S10 are GPS, Galileo și BDS

Î: Samsung Galaxy S10 este dual-SIM?

R: Da, Galaxy S10 este dual-SIM.

Întrebări frecvente despre camerele aflate pe Samsung Galaxy S10

Î: Ce camere spate sunt pe Samsung Galaxy S10?

R: Samsung Galaxy S10 vine cu triple-camera la spate, are o cameră principală de 12 MP cu  f / 1,5  -2,4 (diafragmă variabilă) + 12 MP, f / 2,4 (teleobiectiv) 2x zoom optic + 16 MP, f / 2,2 (ultrawide).

Î: Ce caracteristici au camerele pe Samsung Galaxy S10?

R: Caracteristicile camerei la Galaxy S10 sunt Autofocus, fotografiere continuă, Zoom Digital, Geotagging, Panorama, HDR, Touch to Focus, Detectarea feței, Setări de balans de alb, setare ISO, Temporizator automat, zoom hibrid, Zoom optic, Mod de noapte

Î: Ce camera frontală are Samsung Galaxy S10?

R: Galaxy S10 vine cu o cameră de 10 MP, f / 1,9 (wide).

Î: Samsung Galaxy S10 are Night Mode?

R: Da, Galaxy S10 are modul de noapte.

Î: Galaxy S10 poate înregistra vidoes 4K?

R: Da, Galaxy S10 poate înregistra videoclipuri 4K.

Î: Poate Samsung Galaxy S10 înregistra videoclipuri cu mișcare lentă?

R: Da, Galaxy S10 poate înregistra videoclipuri cu încetinitorul.

Î: Samsung Galaxy S10 are modul HDR?

R: Da, Galaxy S10 acceptă modul HDR.

Î: Samsung Galaxy S10 are OIS?

R: Da, Galaxy 10 are OIS.

Întrebări frecvente despre bateria lui Samsung Galaxy S10

Î: Care este capacitatea bateriei pe Galaxy S10?

R: Galaxy S10 vine cu o capacitate a bateriei de 3.400mAh

Î: Galaxy S10 acceptă încărcare rapidă?

R: Da, Galaxy S10 acceptă încărcare rapidă. Vine cu încărcare rapidă de 15W.

Î: Cât timp durează pentru a încărca complet pe Galaxy S10?

R: Galaxy S10 durează ~ 60 – 70 de minute pentru încărcare completă.

Î: Samsung Galaxy S10 are încărcarea wireless?

R: Da, galaxy S10 are încărcarea wireless Qi/PMA 15W.

Î: Bateria Samsung Galaxy S10 este demontabilă?

R: Bateria nu este demontabilă.

Î: Ce tip de baterie are Samsung Galaxy S10?

R: Vine cu o baterie Li-Ion.


REVEDEȚI PREZENTAREA
Samsung Galaxy S10
seria-samsung-galaxy-s10Ecranul seriei S10 este superb, hardware-ul este de top, iar software-ul este cel mai bun de la Samsung. Aproape toate lucrurile de la seria Samsung Galaxy S10 sunt pozitive. Samsung adaugă mereu noi stele, tot mai strălucitoare, în superba sa galaxie. Acum a lansat o adevărată constelație, trei smartphone-uri extraordinare, Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S10 și Samsung Galaxy S10+. Întotdeauna vrem capacitate mai mare pentru baterii, în rest, nu știm ce altceva să criticăm! Totul este la superlativ!