Amazon Luna este acum disponibil pe Samsung Gaming Hub

349
Amazon Luna
Sursa foto: xda-developers.com

În timp ce jocurile tradiționale prin console sau PC vor continua să domine, serviciile de streaming de jocuri au un moment al lor acum. Acestea oferă o modalitate alternativă de a juca jocuri video din mers sau acasă. Samsung Gaming Hub a primit de două zile serviciul de streaming Amazon Luna și a ajuns acum peste 1000 de jocuri.

Samsung Gaming Hub a fost lansat spre sfârșitul lunii iunie și permite proprietarilor din seria de televizoare inteligente și monitoare inteligente Samsung din 2022 acces instantaneu la o bibliotecă extinsă de jocuri în streaming de la serviciile de streaming de jocuri de top. Recent, compania a anunțat că adaugă Amazon Luna pe platforma sa Samsung Gaming Hub, introducând și mai multe jocuri în serviciu. Acum Samsung Gaming Hub a ajuns la peste 1000 de jocuri disponibile pentru amatori.

Samsung Gaming Hub a primit Amazon Luna

Amazon Luna a fost pus la dispoziție momentan doar utilizatorilor Samsung Gaming Hub din Statele Unite. Sunt disponibile mai multe niveluri diferite, cel mai mic costând 2,99$ pe lună și cel mai mare costând 17,99 dolari pe lună. Câteva exemple de niveluri includ un nivel retro, un nivel de familie și chiar un nivel cu Ubisoft. Există, de asemenea, un nivel gratuit inclus cu un abonament Amazon Prime. Fiecare oferă un sortiment diferit de jocuri care se schimbă în fiecare lună.

Anterior, partenerii Samsung Gaming Hub includeau jucători puternici precum Xbox, Nvidia, Google Stadia, Utomik și alții. Odată cu Amazon Luna devenind partener, utilizatorii serviciului Samsung vor avea mai multe opțiuni, obținând acces la peste 250 de jocuri suplimentare. Deși numărul este impresionant, Samsung Gaming Hub are acum o ofertă totală de peste 1000 de jocuri.

Utomik este o platformă de abonament de jocuri fondată în 2014 cu sediul în Palo Alto, California. Oferă peste 1.250 de jocuri de la peste 170 de studiouri. Utomik oferă streaming de jocuri, precum și soluții de jocuri bazate pe cloud.

Datorită optimizărilor software-ului Samsung Tizen, Samsung Gaming Hub oferă o grafică clară și performanță solidă. În timp ce puteți juca fără un controler adecvat folosind smartphone-ul dvs., Gaming Hub oferă suport pentru hardware extern, ceea ce înseamnă că puteți, de asemenea, să asociați controlerul Amazon Luna existent la serviciu pentru cea mai bună experiență.

Utilizatorii Gaming Hub își pot conecta fără probleme controlerul Amazon Luna sau alte controlere acceptate. Ca prin magie, controlerele se conectează automat la fiecare serviciu acceptat, fără a avea nevoie de asociere individuală. Conform XDA-Developers, Gaming Hub va accepta, de asemenea, streaming media cu servicii precum Spotify și YouTube.