Ambasadorul de brand Samsung în Rusia amendat, a folosit iPhone X

957

Ksenia Sobchak un gazetar de televiziune și politician, este chipul Samsung în Rusia. Ea a fost obligată prin contract să apară în public cu smartphone-ul ei Samsung. Deci vă puteți imagina ce a simțit Samsung atunci când Ksenia a fost văzută la televizor folosind un Apple iPhone X.

Marile companii plătesc adesea ca anumite persoane cu influență în social media să folosească în public produsele lor. Companiile le plătesc, de obicei, pentru câteva postări în conturile lor de social media și asta-i tot. Este un pic diferit pentru ambasadorii de marcă. Jurnalista Ksenia Sobchak, a fost angajată de Samsung pentru a promova telefoanele smartphone ale companiei în Rusia.

Contractul pe care la semnat cu Samsung prevede ca d-na Sobchak să fie văzută în public utilizând telefoane mobile marca Samsung. O clauză tipică într-un astfel de contract, precizează că ambasadorului mărcii nu-i este permis să fie văzut public utilizând dispozitivul unui concurent. Ksenia Sobchak a fost văzută în mod clar folosind un Apple iPhone X.

Se pare că Samsung își vrea banii înapoi

Sobchak, gazdă a unui reality-show, a fost văzută folosind un iPhone X în timpul unui interviu la TV. Se pare că a făcut tot posibilul pentru a încerca să ascundă că utilizează un iPhone X. A folosit o coală de hârtie pentru a proteja telefonul de privirile telespectatorilor. Nu a fost greu de observat și mulți oameni au văzut acest lucru, fapt ce a provocat o frenezie în social media.

Conform SamMobile, nu este prima dată când Sobchak a fost văzută cu un iPhone X. Acest lucru s-a întâmplat și la alte apariții TV și la unele dintre „cele mai fierbinți evenimente sociale” de la Moscova. Samsung i-ar fi plătit Kseniei să fie ambasadorul mărcii sale în Rusia și acum vrea să-și recupereze banii. Dacă Ksenia Sobchak folosea un Galaxy Note 9 nu era nici o problemă.

Rusia, oficial Federația Rusă. Este cea mai întinsă țară din lume, două ori mai mare decât teritoriul celei de-a doua țări ca întindere, Canada. Limba rusa este a cea mai folosită pe Internet după limba engleză. În 1867, Rusia a vândut Statelor Unite ale Americii teritoriul Alaska pentru suma de 7,2 milioane de dolari.

1,6 milioane de dolari o costă această gafă pe Ksenia

Conform zvonurilor Vladimir Putin este nașul lui Sobchak iar familiile lor sunt apropiate, chiar dacă Sobchak i se opune pe plan politic. Sobchak în vârstă de 36 de ani este cunoscută sub numele de „Paris Hilton din Rusia”. Conform informațiilor Samsung a dat în judecată pe d-na Sobchak cerând 108 milioane de ruble sau 1,6 milioane de dolari pentru încălcarea contractului. Compania o plătește probabil mai mult pentru a fi ambasador al mărcii Samsung.

Samsung a negat întreaga poveste. „Toate speculațiile cu privire la procese și amenzi nu sunt altceva decât zvonuri„, a declarat un purtător de cuvânt al Samsung. La rândul său, ambasadorul Ksenia Sobchak a refuzat să comenteze. Totuși ceva adevăr există în această întâmplare iar Samsung în final nu va tolera așa ceva și Ksenia va fi taxată. Problema se va rezolva repede și, probabil, Samsung va renunța în cele din urmă la un astfel de ambasador.