Consumer Reports, nimic de criticat la Galaxy Note 9, este perfect

1537

Consumer Reports a analizat recent pe Samsung Galaxy Note 9. Acesta a fost a supus procedurilor obișnuite de testare și a fost declarat cel mai bun telefon testat vreodată de Consumer Reports. Deși nu este chiar perfect, Note 9 a oferit Consumer Reports foarte multe motive pentru a fi plasat în fruntea listei.

Nu știm cât de bine este ca o companie de studiu de piață dă declare un smartphone cel mai bun de pe piață. Bineînțeles că Galaxy Note 9 este un telefon extraordinar, nu ne îndoim de acest lucru. Dar în aceste zile sunt multe telefoane de ultimă generație care se află pe piață, foarte bune și ele. Dar asta au decis experții de la Consumer Reports (CR).

Galaxy Note 9 a concurat cu mulți pretendenți la primul loc

Consumer Reports reamintește că topul realizat conține numai telefoane care sunt disponibile în comerț în momentul testării. Asta înseamnă că Note 9 nu a concurat cu viitoarea serie Apple iPhone XS și XS Max. Deci, conform PhoneArena, poziția lui Samsung Galaxy Note 9 mai poate fi încă amenințată.

Vă reamintim că Note 9 a luat medalia de aur de la Galaxy S9 în clasamentul smartphone-urilor alcătuit de Consumer Reports. De asemenea, Galaxy S8 și S7 au fost evaluate la rândul lor ca cele mai bune smartphone-uri de pe piață.

Consumer Reports este o revistă americană fondată în 1936. CR publică revizii și comparații ale produselor de consum pe baza rezultatelor laboratorului intern de testare. Are peste 50 de laboratoare de ultimă oră pentru testarea unei game variate de produse. Testele și evaluările făcute de Consumer Reports sunt depășite ca mărime și amploare doar de recensământul din S.U.A.

Între timp, atât Apple iPhone X, cât și iPhone 8 nu au reușit să impresioneze juriul de specialiști ai Consumer Reports. Aceștia au avut numai cuvinte de laudă despre Note 9. Doar critici minore au fost aduse lui phabletului în urma procesul de testare și revizuire al specialiștilor CR.

Consumer Reports a testat Note 9 în mai multe categorii. Au fost testate, printre altele, durata de viață a bateriei, calitatea setării camerei, afișajul, durabilitatea și stiloul S Pen. Folosind propriile metode de testare pentru durata de viață a bateriei precum navigarea pe Internet, navigarea prin GPS, apelurile telefonice și capturarea imaginilor, Note 9 a avut o durată de viață de 29 de ore, depășind marea majoritate a dispozitivelor.

Caracteristici de excepție și rezistent la testele la care a fost supus

Durabilitatea a fost, de asemenea, testată prin supunerea la 100 de căderi de la o înălțime de 1 metru. În timp ce afișajul și sticla din spate aflate pe Galaxy Note 8, anul trecut, nu au rezistat după 100 de căderi, Galaxy Note 9 a reușit să treacă de acest test și de altele fără probleme. În conformitate cu CR, unitatea testată a reușit să supraviețuiască încercării doar cu o deteriorare minoră.

La teste a fost supus și stylusul S Pen. Sunt menționate caracteristici precum funcționalitatea butonului declanșator pentru camera foto și „caracteristicile de comandă la distanță„. Galaxy Note 9 este lăudat și pentru pentru ecranul său OLED, cu unghiuri de vizualizare „aproape nelimitate„, camerele „mult mai bune„, clasificate de CR chiar „cele mai bune dintre cele mai bune” și, nu în ultimul rând, „stiluri noi și îmbunătățite„.

Este evident că Samsung Galaxy Note 9 nu este un dispozitiv perfect. Nu este pentru toată lumea, iar utilizatorii de telefoane care au palmele mai mici sigur vor considera manipularea greoaie. Consumer Reports a criticat greutatea și prețul lui Note 9.

Dar, concluzia este că Galaxy Note 9, pur și simplu este cel mai bun smartphone din lume în acest moment.