Android 10 beta va fi lansat pentru Samsung Galaxy Note 9

1107
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung va lansa în curând Android 10 beta pentru Galaxy Note 9. Primul firmware beta pentru dispozitiv este deja testat intern de către gigantul high-tech. Dacă va exista, de asemenea, un astfel de program Android 10 beta și pentru seria Samsung Galaxy S9, nu putem confirma acest lucru.

Programul Android 10 beta pentru Samsung Galaxy S10 și Note 10 sunt deja în desfășurare de câteva săptămâni. Pentru Galaxy S10 este deja al treilea firmware beta în curs de desfășurare în țările care participă la acest program. Este posibil ca în scurt timp să avem mai multe dispozitive Samsung cu Android 10 și interfața One UI 2.0.

Android 10 beta pentru Galaxy Note 9 va veni în curând

Conform colegilor noștri de la GalaxyClub, se pare că în curând Android 10 beta și One UI 2.0 va ajunge și la alte serii de telefoane Samsung. Deși ne-am așteptat ca Samsung Galaxy S9 să fie primul care să aibă acces la Android 10 beta, se pare că Samsung Galaxy Note 9 va avea parte de acest lucru. Pentru a fi mai precis, acum circulă versiunea de firmware N960FXXU4ZSK2 pentru dispozitivul respectiv. Știm sigur că acest firmware se bazează pe Android 10, litera „Z” este numele software-ului beta.

Samsung nu a anunțat încă oficial programul Android 10 beta și One UI 2.0 pentru Galaxy Note 9. Cu toate acestea, nu există, de obicei, mai mult de câteva săptămâni între momentul în care primele versiuni beta sunt detectate și momentul în care testul începe efectiv. Cu puțin noroc, puteți avea parte de noua versiune de Android pe Samsung Galaxy Note 9 în noiembrie. Există desigur o condiție esențială: să locuiți într-o țară care oferă acces la programul de testare Android 10 beta.

În calitate de tester beta, puteți folosi funcții care nu au fost încă lansate public. Aceste funcții ar putea deveni accesibile publicului în viitor. De obicei Google și Samsung cer ca cei care participă la acest program să nu publice și să nu arate altor utilizatori funcțiile pe care le testează, înainte de a fi lansate public.

Nu sunt speranțe pentru un program beta în România

De altfel, ne așteptăm ca seria Samsung Galaxy S9 să nu rămână în urmă la Galaxy Note 9. Deci, deși nu avem nicio informație despre un firmware beta pentru Galaxy S9, presupunem că nu va trece mult timp până când va apărea. Din păcate, utilizatorii din România, sunt excluși constant din aceste programe beta de testare a noilor sisteme de operare. Chiar dacă am făcut unele săpături în această privință, nu sunt speranțe în viitorul apropiat pentru un program beta în România.

Până când utilizatorii români vor putea testa live un program beta al unui sistem de operare Google Android, IloveSamsung vă va ține la curent cu toate noutățile aduse de aceste programe beta.