Android 10 și Samsung One UI 2.0 poate veni mai repede decât credem

928
Sursa Foto: gadgets.ndtv.com

Compania Samsung are de câțiva ani proasta reputație că este foarte lentă în ceea ce privește actualizările Android. Producătorul high-tech sud-coreean încearcă să se debaraseze de această etichetă negativă. Noul sistem de operare Android 10 și Samsung One UI 2.0 ar putea acum veni mai repede ca oricând.

Samsung este liderul mondial incontestabil în domeniul smartphone-urilor și foarte mulți utilizatori sunt afectați de întârzierea acestor actualizări. Gigantul coreean a lăsat întotdeauna să treacă prea mult timp pentru a implementa noile actualizări la ultimele sale modele de telefoane. Acest lucru s-a datorat în principal faptului că s-au efectuat relativ multe ajustări înainte de lansarea actualizării, în plus, au existat întotdeauna mai multe aplicații preinstalate.

Android 10 actualizat de Samsung pe telefoanele sale în anul lansării

Însă Samsung este pe calea cea bună, a îmbunătățit încet dar sigur lucrurile. Cel puțin în cazul Android 10 și One UI 2.0 putem avea parte de ceva de neconceput în anii precedenți. Este vorba de o lansare a actualizării cu noul sistem de operare în același an cu lansarea versiunii Android.

Android 10 este în program beta pe mai multe smartphone-uri Samsung. Chiar în a doua versiune beta pe unele telefoane! Seriile Galaxy Note 10 și Galaxy S10 sunt în acest program în mai multe țări din lume. Chiar dacă aproape nimeni nu se aștepta ca această fază de previzualizare să poată fi finalizată în următoarele două luni, acest lucru este aproape de a fi realizat. Conform WinFuture, pe blogul oficial al dezvoltatorilor Android se poate citi într-o postare recentă, că mulți producători s-au angajat să „aducă o parte din dispozitivele lor pe Android 10 înainte de sfârșitul anului”.

Asus este o companie fondată în anul 1989 și are sediul în Taiwan. Potrivit site-ul companiei, numele Asus provine de la Pegasus, calul înaripat din mitologia greacă. Este al patrulea cel mai mare furnizor global de calculatoare începând cu 2015.

În această listă sunt numite printre altele Asus, LG, Motorola, Sharp, Sony, Vivo și, Samsung. Desigur, este greu de crezut că Samsung va face acest lucru, dar poate îl face! Cu toate acestea, proprietarii actualelor smartphone-uri Samsung au mari speranțe că Samsung va actualiza aceste dispozitive cu Android 10.

Cu siguranță, multe depind și de modul în care se desfășoară actuala versiune beta pentru Android 10. Samsung a lansat faza de previzualizare în urmă cu aproape două săptămâni pentru public în mai multe locații. Dacă nu există probleme majore aici, atunci utilizatorii Samsung ar putea obține un cadou de Crăciun inedit: Android 10 și One UI 2.0.