Android 12 și One UI 4.1 ajunge pe Samsung Galaxy XCover 5

261
Samsung Galaxy XCover 5
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Cel mai recent smartphone robust al companiei, Samsung Galaxy XCover 5, a început să primească o actualizare software meritată. Telefonul a primit în sfârșit actualizarea la Android 12 și One UI 4.1 în mai multe țări europene.

Actualizarea Android 12 pentru Samsung Galaxy XCover 5 vine cu versiunea de firmware G525FXXU5BVE5, potrivit colegilor noștri de la SamMobile. De asemenea, aduce noile funcții ale interfeței Samsung One UI 4.1 și corecția de securitate din mai 2022. Vă reamintim că actualizarea de securitate din mai 2022 remediază peste 80 de vulnerabilități de confidențialitate și securitate. Dimensiunea acestui firmware este de 4,84GB.

Funcții actualizate pe Samsung Galaxy XCover 5 cu Android 12

Noua actualizare aduce un design reînnoit al interfeței de utilizare cu funcția Paletă de culori; widget-uri reamenajate; widget-uri mai bune pentru ecranul de blocare; modul întunecat îmbunătățit; și un meniu de partajare mai curat. De asemenea, Samsung Galaxy XCover 5 obține confidențialitate și securitate îmbunătățite printr-un tablou de bord de confidențialitate; comutări rapide de setare pentru a activa/dezactiva accesul la cameră și microfon; și indicatori de confidențialitate pentru utilizarea activă a camerei și a microfonului.

Actualizarea aduce și aplicații stoc îmbunătățite, inclusiv Camera, Calendar, Samsung Internet, Samsung Keyboard și Samsung MyFiles. Compania a adăugat, de asemenea, o mulțime de funcții la aplicațiile Bixby și Bixby Routines. Au fost adăugate și opțiuni suplimentare de accesibilitate. AR Emojis-urile au primit diverse funcții și opțiuni noi de personalizare pentru a adăuga GIF-uri de la Tenor.

Tenor este un motor de căutare GIF online și o bază de date deținute de Google. Tenor a fost lansat în februarie 2014 și cumpărat de Google în 2018. Produsul principal Tenor este tastatura GIF, disponibilă pe Android, iOS și macOS.

Aplicația Galerie are opțiunea de a adăuga un efect de portret oricărei imagini cu o persoană în ea. Puteți chiar să eliminați locația și alte informații din imagini și videoclipuri înainte de a le trimite. Quick Share poate fi folosit acum pentru a trimite parole Wi-Fi altora.

Samsung Galaxy XCover 5 a fost lansat anul trecut cu Android 11 la bord. Smartphone-ul va primi cel puțin încă o actualizare a sistemului de operare Android (Android 13) cândva anul viitor.

Dacă sunteți utilizator de Galaxy XCover 5 în Europa, puteți descărca și instala actualizarea Android 12 navigând la Setări -> Actualizare software și atingând Descărcare și instalare. Pentru că este o descărcare relativ mare vă recomandăm să aveți bateria încărcată 50% și să efectuați descărcarea printr-o rețea Wi-Fi.