Android 12 aduce informații extinse despre actualizarea telefonului Galaxy

413
Android 12 aduce informatii extinse despre actualizarea telefonului Galaxy
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Cu Android 12 și One UI 4 veți obține informații mai detaliate despre actualizările primite pe telefonul dvs. Samsung. Acest lucru poate fi dedus din a doua versiune a firmware-ului beta care a fost lansat recent pentru seria Galaxy S21.

Samsung a reușit să aibă în ultimii ani cea mai bună politică de actualizare dintre producătorii de telefoane. Dacă aveți un telefon Samsung și instalați în mod regulat noile actualizări de securitate sau Android, sigur ați observat asta. Dar, informațiile despre actualizarea în sine sunt adesea destul de rare și, nu numai la Samsung. La urma urmei, fraze generale precum „întreaga stabilitate a dispozitivului dvs. s-a îmbunătățit” nu vă face mai înțelept. Cu noul sistem de operare Android 12 acest lucru pare să se îmbunătățească puțin.

Cu Android 12 primiți informații despre actualizările telefoanelor Galaxy

De câteva zile Samsung a lansat un nou firmware beta pentru Android 12 și One UI 4, în prezent testate pe seria Galaxy S21. Acest lucru aduce nu numai Material You pentru teme de culoare personalizate, dar arată , de asemenea noi inovații în procesul de actualizare în sine.

Actualizarea în sine nu oferă doar informațiile obișnuite, ci și o fereastră cu date de actualizare a aplicației. Aceasta este o listă cu toate aplicațiile care vor fi actualizate de următoarea actualizare. Din păcate, lista nu precizează exact cum se face acest lucru. Dar, ar trebui să fie vorba de funcții noi, optimizări sau remedieri de erori, conform GalaxyClub. Dar faptul că telefonul dvs. va afișa în curând o astfel de listă este o îmbunătățire, în ceea ce ne privește.

UK – United Kingdom sau Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. A fost prima țară industrializată din lume și cea mai importantă putere din lume în secolul XIX și începutul secolului XX. Este șasea cea mai mare economie din lume după PIB.

În ultima vreme am aflat multe despre viitoarea actualizare Android 12 și One UI 4 pentru telefoanele Samsung. Programul beta este lansat în SUA, UK, China, Germania, India, Polonia și Coreea de Sud. Lansarea upgrade-ului va începe înainte de sfârșitul acestui an cu dispozitivele din seria Galaxy S21. Apoi, în săptămânile și lunile următoare, vor urma tot mai multe actualizări de telefoane și tablete Samsung Galaxy.