Samsung aduce temele de culoare Material You cu One UI 4.0 beta 2

376
Samsung aduce temele de culoare Material You cu One UI 4 beta 2

Material You este noul limbaj de design pe care Google l-a introdus cu Android 12. Compania din spatele Android o descrie ca un mod complet nou de a gândi designul. Este nevoie de o abordare hiper-personalizată a personalizării. Am scris deja că Samsung a lansat One UI 4.0 beta, iar de ieri a fost lansat Samsung One UI 4.0 beta 2.

Samsung a lansat firmware-ului său One UI 4.0 beta 2, bazat pe Android 12, care aduce temele de culoare Material You pe dispozitivele acceptate. Este un lucru foare bun să vedem că una dintre cele mai mari funcții Android 12 și-a găsit drum către dispozitivele Samsung.

Cu Material You deblocați o nouă lume a personalizării

Ideea din spatele Material You este de a permite utilizatorilor să creeze modele care cred că îi reprezintă. Utilizatorii devin efectiv co-creatori pe viitoarele smartphone-uri Samsung Galaxy, conform SamMobile. Aceștia pot folosi orice tapet pentru a crea palete de culori unice, care sunt aplicate la nivel de sistem, precum și aplicațiilor native și terțe.

Această caracteristică lipsea din primul program beta One UI 4.0. Acum Material You este pe One UI 4.0 beta 2. Noua iterație vă permite să alegeți o temă pe baza culorilor fundalului. După cum vă așteptați, există câteva erori în această caracteristică. Uneori, tema personalizată este aplicată imediat după ce este selectată. Cu mai multe ocazii, primii utilizatori au trebuit să repornească dispozitivul pentru ca modificările să aibă efect. Nu este nimic de îngrijorat. Aceste erori vor fi reglate în versiunile ulterioare, tocmai de aceea este acest program beta.

Polonia se numește oficial Republica Polonă. Polonia este una dintre cele mai dinamice economii din UE. Polonia are un bogat patrimoniu cultural, ce include numeroase monumente istorice și 16 situri arheologice ale UNESCO.

Samsung abia a început să lanseze al doilea firmware beta Material You pentru One UI 4.0. În curând va fi disponibil pentru toți utilizatorii care participă la programul beta. Material You cu One UI 4.0 beta 2 pentru seria Galaxy S21 ar trebui să fie disponibilă în toate cele șapte țări din programul beta. Acestea includ China, Germania, India, Polonia, Coreea de Sud, Marea Britanie și SUA.