Android 12 și One UI 4.1 ajunge la Samsung Galaxy A21 în SUA

290
Samsung Galaxy A21
Sursa foto: SamMobile.com

Samsung a lansat în sfârșit actualizarea Android 12 pentru Galaxy A21. Actualizarea a fost lansată în prezent în SUA pentru modelele blocate de operator și aduce cu patch-ul de securitate din iulie 2022. Versiunea deblocată a lui Samsung Galaxy A21 nu a primit încă actualizarea, dar ne așteptăm să primească actualizarea majoră Android 12 în următoarele zile.

Actualizarea lui Samsung Galaxy A21 cu Android 12 și One UI 4.1 în SUA vine cu versiunea de firmware A215USQU7CVI3. Conform jurnalului de modificări, actualizarea aduce One UI 4.1 Core pe smartphone-ul de gamă medie. Multe din caracteristicile noi care ajung pe Galaxy A21 sunt cunoscute, dar pentru utilizatorii acestui model le reamintim pe scurt mai jos.

Caracteristicile primite de Samsung Galaxy A21 cu Android 12

Samsung Galaxy A21 primește o reproiectare a interfeței de utilizare cu Paleta de culori. Aceasta extrage culorile primare dintr-un tapet ales și aplică acele culori diferitelor elemente ale interfeței de utilizare din sistem. Confidențialitatea și securitatea au fost, de asemenea, îmbunătățite, potrivit colegilor noștri de la SamMobile. Telefonul poate afișa acum permisiunile dintr-o privire, astfel încât să puteți decide dacă doriți ca o aplicație să aibă permisiunea pentru un anumit aspect al datelor dvs. De asemenea, puteți alege să oferi aplicațiilor o locație aproximativă în loc de o locație exactă. Mai mult, puteți alege să primiți notificări dacă o aplicație accesează informații din clipboard-ul telefonului dvs.

Tastatura Samsung actualizată oferă mai multe emoji-uri, perechi de emoji-uri animate, mai multe limbi și metode de introducere și acces mai rapid la emoji-uri și alte expresii. Designul interfeței de utilizare a selectorului de widget-uri a fost îmbunătățit, toate widget-urile stoc au acum un stil mai nou. Puteți comuta ieșirea audio direct din ecranul de blocare și chiar puteți verifica intrările din calendar.

Pet Portrait Mode vă permite să faceți fotografii și videoclipuri cu detalii deosebite, rezoluție și luminozitate ridicate. Caracteristica cu AI știe cum să recunoască un animal atunci când este acesta este fotografiat.

Samsung a curățat interfața de utilizare a aplicației pentru cameră și a activat Modul Portret pentru animalele de companie – Pet Portrait Mode. Aplicația pentru cameră începe să înregistreze videoclipuri imediat ce degetul atinge butonul declanșator. Anterior, înregistrarea video începea după ce butonul declanșator era atins și eliberat. Noul design vă asigură că nu pierdeți niciodată un moment prețios.

Galeria, Calendarul și Îngrijirea dispozitivului au fost îmbunătățite

Aplicația Galerie are acum povești îmbunătățite, sortare mai ușoară a albumelor, remasterizare a imaginilor și abilitatea de a edita sau elimina informații (data, ora și locația) dintr-un fișier imagine. Editorul de fotografii acceptă editări nelimitate, iar întregul istoric al editării este salvat, ceea ce înseamnă că puteți anula modificările. Interfața de utilizare de partajare a fost îmbunătățită. Puteți personaliza opțiunile de partajare, puteți naviga între opțiunile de partajare și puteți verifica dacă o imagine care este partajată arată bine.

Aplicația Calendar a fost îmbunătățită. Acum are o căutare mai bună, un nou widget pentru ecranul de pornire, o adăugare rapidă pentru evenimente, o selecție mai ușoară a datei și orei și opțiunea de a recupera evenimentele șterse. Samsung Internet oferă acum o căutare mai bună, o opțiune de căutare direct de pe ecranul de start folosind noul widget și opțiunea de a porni browserul direct în modul secret.

De asemenea, secțiunea Îngrijire dispozitiv a fost îmbunătățită. Vă oferă o stare generală a telefonului și oferă diverse funcții pentru a verifica dacă un anumit hardware funcționează conform așteptărilor. Caracteristicile de accesibilitate au fost îmbunătățite cu opțiuni adăugate Eye Comfort și personalizarea notificărilor flash. Widgetul Dual Clock s-a îmbunătățit, iar comutarea între apeluri și mesaje text este acum mai ușoară.

Este ultima actualizare majoră pentru Samsung Galaxy A21

Modul întunecat a fost îmbunătățit, la fel și informațiile de încărcare și animația. Glisorul pentru luminozitatea afișajului este acum mai gros, oferind acces mai ușor la comenzi. Performanța căutării în aplicația Mesaje, Fișierele mele și Setări s-a îmbunătățit. Există acum un meniu central de siguranță și urgență unde puteți adăuga sau edita informații relevante.

Edge Panel nu mai estompează fundalul, ceea ce înseamnă că puteți vedea cu ușurință ce se întâmplă în aplicația curentă în timp ce accesați Edge Panel. Fereastra Picture-in-Picture este acum redimensionabilă și există opțiuni de acces rapid la ferestre pop-up.

Samsung Galaxy A21 a fost lansat în aprilie 2022 cu Android 10 și interfața Samsung One UI 2.0. În octombrie anul trecut Samsung Galaxy A21 a primit Android 11 și One UI 3.1. Aceasta este ultima actualizare majoră de Android pentru acest telefon. Actualizarea se va extinde la nivel global în perioada următoare. Este o descărcare uriașă, așa că vă sfătuim să vă conectați telefonul la o rețea Wi-Fi stabilă și să aveți bateria încărcată 50% înainte de a descărca.