Samsung Galaxy A21 actualizat la Android 11 și One UI 3.1

551
Samsung Galaxy A21 actualizat la Android 11 si One UI 3
Samsung Galaxy A21 actualizat la Android 11 și One UI 3.1

Informațiile despre interfața One UI 4.0 nu sunt ceva neobișnuit în ultimele luni. Știm deja că gigantul tehnologic a lansat programul pentru beta la mijlocul lunii septembrie, programul beta este acum în versiunea doi, iar peste câteva zile va fi lansată următoarea versiune pentru seria Galaxy S21. Dar încă mai sunt telefoane care primesc Samsung One UI 3.1. Este vorba despre Samsung Galaxy A21 care primește acum actualizarea la Android 11 și One UI 3.1.

Actualizarea la noul software Android 11 și One UI 3.1 a fost lansată momentan pentru utilizatorii acestui smartphone din SUA. Versiunea de firmware poartă numărul A215USQU5BUI4 și este însoțită, de asemenea, de un nou patch de securitate inclus. Conform PhoneArena, în perioada următoare această actualizare va fi lansată de Samsung peste tot în lume.

Actualizarea Android 11 și One UI 3.1 lansată pentru Galaxy A21

Cele mai evidente îmbunătățiri și modificări pe care le veți vedea sunt cele la interfața cu utilizatorul. Setări rapide îmbunătățite, secțiuni de notificări și accesibilitate mai bună fiind printre cele mai notabile pe Samsung Galaxy A21. Deși, probabil, majoritatea oamenilor le-au schimbat pentru alternative mai bune, unele aplicații Samsung precum Calendar, Samsung Keyboard, Gallery și Samsung Internet primesc, de asemenea, o actualizare a designului.

Probabil una dintre cele mai captivante noi adăugiri cu Android 11 și One UI 3.1, este opțiunea de a alege între ca Samsung Free sau Google Discover pe ecranul din stânga extrem al interfeței de acasă. O altă îmbunătățire semnificativă sunt noile caracteristici ale aplicației camerei. Acestea sunt Director View, Vlogger Mode, Single Take 2.0 și amplificatorul Focus.

Modul Vlogger vă permite să înregistrați simultan cu camerele frontale și spate. Cu Vlogger Mode, puteți schimba aspectul înregistrării alegând o vizualizare simplă, divizată sau plutitoare, pentru a se potrivi mai bine cu ceea ce filmați cu camera spate.

În ciuda întârzierii, actualizarea la Android 11 și One UI 3.1 pentru Samsung Galaxy A21 aduce o reîmprospătare vizibilă pe telefon. Acest lucru face ca acest excelent smartphone din seria mid-range să se simtă ca un dispozitiv mai nou. Actualizarea se desfășoară în prezent în Statele Unite, dar în scurt timp va fi disponibilă peste tot în lume. Recent Galaxy A21 a fost cauza unui incident neplăcut în SUA.

În ceea ce privește orice actualizări suplimentare, Samsung Galaxy A21 va primi probabil și Android 12 și One UI 4.0. Dar nu vă entuziasmați prea mult, acest lucru nu se va întâmpla prea curând. Aproape sigur va dura aproximativ un an sau mai mult pentru ca acest lucru să se întâmple.