Actualizarea Android 12L și One UI 4.1.1 ajunge la seria Galaxy Tab S7

326
Actualizarea Android 12L cu One UI 4.1.1 ajunge la seria Galaxy Tab S7
Sursa foto: SamMobile.com

Primul dispozitiv Samsung care rulează software-ul One UI 4.1.1 bazat pe Android 12L a fost Galaxy Z Fold 4. La câteva zile după lansare, actualizarea One UI 4.1.1 bazată pe Android 12L a fost lansată pentru prima dată pentru seria Galaxy Tab S8. Acum, actualizarea a fost lansată pentru seria Galaxy Tab S7.

Actualizarea One UI 4.1.1 bazată pe Android 12L pentru Galaxy Tab S7 vine cu versiunea de firmware T870XXU2CVH3, în timp ce actualizarea pentru Galaxy Tab S7+ poartă versiunea de firmware T970XXU2CVH3. Noua actualizare este disponibilă în Franța și Coreea de Sud și va fi lansată în alte țări în câteva zile, potrivit SamMobile. Noul software include, de asemenea, corecția de securitate din august 2022, care remediază diverse vulnerabilități de securitate și confidențialitate. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru seria Samsung Galaxy Tab S7!

Dacă sunteți un utilizator de tabletă din seria Galaxy Tab S7 în Franța sau Coreea de Sud, puteți instala noua actualizare navigând la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Vă recomandăm să aveți bateria încărcată peste 50% pentru că este o actualizare destul de mare.

Ce aduce noi Android 12L la seria Galaxy Tab S7

Actualizarea One UI 4.1.1 aduce bara de activități Android 12L pe Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+. Bara de activități este în partea de jos a ecranului și face multitasking-ul mai ușor. Afișează toate aplicațiile de andocare de pe ecranul de pornire și aplicațiile accesate în prezent, ceea ce facilitează glisarea și plasarea aplicațiilor pentru multitasking pe ecran divizat. Puteți crea perechi de aplicații pe care le utilizați frecvent în modul ecran divizat și le puteți fixa pe bara de activități.

Există noi gesturi multitasking pentru a comuta între modurile pe ecran complet și pe ecran divizat. Toate aplicațiile afișează un mâner în partea de sus a ferestrei, care poate fi folosit pentru a deschide aplicații pe ecran complet sau o fereastră plutitoare. Odată cu noua actualizare, Edge Panel poate afișa numele aplicațiilor fixate.

Sistemul de operare Android avea în august 2022 o cotă de piață de 71,14%. A fost urmat de iOS cu 27,88%. Alte sisteme de operare mai puțin cunoscute ocupă 0,65% din cota de piață. Android 11 avea în august o cotă de piață de 28%.

Interfața One UI 4.1.1 permite și extragerea textului din imagini, partajarea acestuia și chiar traducerea lui în mai multe limbi. Amintim aici limba chineză, franceză, germană, italiană, coreeană și spaniolă. Tableta recomandă mai multe acțiuni bazate pe textul extras. Textul poate fi extras și prin aplicația pentru cameră și tastatura Samsung.

Odată cu noua actualizare, aplicația Fișierele mele poate căuta în fișiere, imagini și documente, oferind o experiență de căutare mult mai bună. Rezultatele căutării pot fi filtrate și sortate. Aplicația Samsung Keyboard oferă o gamă mai cuprinzătoare de emoji-uri, perechi de emoji și autocolante. Editarea imaginilor de fundal grupate este posibilă cu actualizarea One UI 4.1.1. Samsung Internet permite rearanjarea marcajelor și a site-urilor web preferate.