Trecerea la Android 12L este grozavă pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

234
Trecerea la Android 12L este grozava pentru Samsung Galaxy Z Fold 3
Sursa Foto: via trustedreviews.com

Următoarea actualizare majoră a interfeței de utilizare Samsung pentru dispozitivele cu ecran mare va fi bazată pe Android 12L. Am mai scris despre Android 12L, a fost anunțat la sfârșitul anului trecut, ca parte a eforturilor Google de a crea o versiune de Android care să fie mai prietenoasă cu tabletele și telefoanele cu ecran mare. Acest sistem de operare se pretează mai ales pentru tablete și telefoanele cu ecran mare gen Galaxy Z Fold.

Android 12L a ieșit din versiunea beta și este un candidat evident pentru seria Galaxy Z de la Samsung. Așteptam vestea când Android 12L va ajunge pe dispozitivele Samsung și se pare că acum este foarte aproape. Site-ul Sammy Fans a descoperit un jurnal de modificări pentru aplicația One Hand Operation+ referitor la One UI 4.1.1. Aici a fost menționat că aplicația One Hand Operation+ – Operare cu o singură mână+ este construită pe baza lui Android 12L.

Samsung Galaxy Z Fold 4 posibil cu Android 12L din cutie

Acest nou sistem de operare este o veste bună pentru proprietarii de Galaxy Z Fold 3 și chiar excelentă pentru cei care doresc un Galaxy Z Fold 4. Viitorul Fold 4, care va fi lansat mai târziu în acest an, ar trebui să vină cu Android 12L din cutie. Android 12L oferă experiențe îmbunătățite de multitasking și de ecran împărțit la toate nivelurile. Google adaugă un dock la baza afișajului, ceea ce va face mai ușor să adăugați aplicații drag and drop în modul ecran dublu.

În 12L am îmbunătățit interfața de utilizare, va fi mai frumoasă și mai ușor de utilizat pe ecranele mari. Este vorba despre notificări, setări rapide, ecran de blocare, prezentare generală, ecran de pornire și multe altele”. A spus Google pe pagina pentru dezvoltatori Android 12L, potrivit TrustedReviews. „Rularea aplicațiilor în modul ecran divizat este o modalitate populară de multitasking. În Android 12 am făcut ca ecranul divizat să fie mai ușor de descoperit și utilizat. Utilizatorii își pot trage și plasa acum aplicațiile preferate în ecranul divizat direct din bara de activități sau pot folosi, de asemenea, o nouă acțiune „Divizare” în prezentarea generală pentru a porni modul ecran divizat printr-o atingere”.

YouTube Music este un serviciu de streaming muzical dezvoltat de YouTube, o filială a Google. Serviciul a fost lansat în 12 noiembrie 2015. Serviciul Google este acum disponibil în peste 100 de țări și teritorii din toată lumea.

Dispozitivele Samsung următoare cu ecran mare ar trebui să beneficieze de gama de aplicații primare și terțe care sunt optimizate pentru afișaje mari tip tabletă. Peste 20 de aplicații stoc, inclusiv YouTube Music (care pune artiștii în prim plan și centru); Mesaje (vizualizare pe mai multe coloane); și Hărți (acces mai rapid la informații relevante) sunt în prezent lansate.