Actualizarea la Android 12L și One UI 4.1.1 lansată pentru seria Galaxy Tab S8

304
Actualizarea la interfata One UI 4.1.1 a fost lansata pentru seria Galaxy Tab S8
Sursa foto: tizenhelp.com

Software-ul Android 12L și interfața Samsung One UI 4.1.1 au fost lansate de Samsung cu cele mai recente telefoane pliabile. Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 sunt primele modele care îl folosesc. Acum Samsung a lansat Android 12L și One UI 4.1.1 și pe alte dispozitive mai vechi. Este vorba despre seria Galaxy Tab S8.

Tabletele din seria Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra primesc acum această actualizare majoră. Samsung a promis că actualizarea va ajunge în luna august și așa s-a întâmplat, chiar dacă a fost lansată cu două zile înainte de sfârșitul lunii.

Android 12L este o ramură a sistemului de operare Android concepută special pentru dispozitivele cu ecran mare. Este vorba despre tablete și telefoanele pliabile cu ecran mare. Galaxy Z Fold 4 a sosit la începutul acestei luni ca primul produs Samsung care rulează Android 12L din cutie. Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra îl primesc acum.

Seria Galaxy Tab S8 primește Android 12L și One UI 4.1.1

Android 12L oferă câteva funcții extraordinare care vă permit să profitați la maximum de ecranul mare al tabletei. Veți obține o bară de activități persistentă în partea de jos a ecranului. Puteți fixa până la șase aplicații preferate sau cele mai utilizate în bara de activități și puteți comuta rapid între ele atunci când este necesar. Această caracteristică funcționează în esență în același mod ca și bara de activități a computerului, potrivit AndroidHeadlines. Scopul principal al Android 12L și One UI 4.1.1 este de a îmbunătăți experiența telefoanelor și tabletelor pliabile, astfel încât să putem vedea aceste caracteristici în interiorul versiunii.

Sistemul de operare Android are în august 2022 o cotă de piață de 71,14%. Este urmat de iOS cu 27,88%. Alte sisteme de operare mai puțin cunoscute ocupă 0,65% din cota de piață. Android 11 avea în august o cotă de piață de 28%.

În Multitasking, seria Galaxy Tab S8 comută rapid între aplicații; Deschide rapid aplicațiile în ecran divizat sau fereastră pop-up; Deschide rapid perechi de aplicații; Comută cu ușurință de la vizualizarea pop-up la ecran divizat; Schimbă vizualizarea printr-un gest și arată aplicația nume în panoul de margine al aplicațiilor.

În plus, seria Galaxy Tab S8 a adăugat funcții la Extrage și scanează text și noi opțiuni de apelare la tablete. În apel, utilizatorii pot vedea acum cine sună și au opțiunea de apel video cu Google Meet. E-mailurile au primit un nou add-on îmbunătățit pentru atașamentele documentelor.

Actualizarea majoră One UI 4.1.1 se lansează pentru toate modelele din seria Galaxy Tab S8 la nivel global. În prezent, este disponibilă pentru descărcare în Coreea de Sud și în unele țări europene, inclusiv Germania, Italia și Marea Britanie. Actualizarea va fi lansată în curând pentru alte tablete și telefoane pliabile Galaxy.