O nouă actualizare Android 13 beta pentru seria Galaxy S22

253
O nouă actualizare Android 13 beta pentru seria Galaxy S22
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung a lansat o nouă actualizare Android 13 beta pentru seria Galaxy S22. Este a treia versiune beta pentru cele mai recente modele Galaxy. Compania își testează software-ul personalizat One UI 5.0 pe lângă noua versiune Android. În momentul scrierii acestui articol, One UI 5.0 Beta 3 bazat pe Android 13 pentru Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra se lansează utilizatorilor înregistrați din țările europene acceptate, inclusiv Germania și Polonia. Samsung ar trebui să lanseze în curând noua versiune pe alte piețe în care rulează programul beta, cum ar fi Coreea de Sud, India și SUA.

Dacă v-ați înregistrat telefonul Galaxy S22 pentru Android 13 beta și One UI 5.0, ar trebui să primiți a treia versiune over the air (OTA) în zilele următoare. De asemenea, îl puteți verifica manual din aplicația Setări. Accesați meniul Actualizare software și atingeți Descărcare și instalare. Dacă nu există nicio actualizare disponibilă, verificați din nou câteva zile mai târziu.

O nouă versiune Android 13 beta pentru seria Galaxy S22

Această versiune Android 13 beta vine cu un firmware care se termină cu ZVI9. Remediază mai multe erori prezente în versiunile anterioare. Samsung a remediat o problemă cu widget-urile de pe ecranul de pornire pentru Galerie, Calendar și alte aplicații. Compania a remediat problemele cu animația de întoarcere a ecranului de pornire, textul care apare pe pictogramele aplicației și gesturile care nu funcționează corect pe ecranul de blocare.

Pe lângă aceste remedieri de erori, Samsung a adăugat câteva funcții noi, potrivit AndroidHeadlines. Cel mai important, veți obține o funcție captivantă de poveste în stil prezentare de diapozitive în Galerie. Fila Album din Galerie și meniul de fundal din Setări primesc o revizuire minoră a interfeței de utilizare, în timp ce acum puteți schimba imaginea de fundal a ecranului de blocare direct din ecranul de blocare. Nu în ultimul rând, Samsung a optimizat diverse alte funcții pentru o performanță îmbunătățită.

Samsung Gallery este cea mai bună aplicație pentru vizualizarea imaginilor și videoclipurilor pentru utilizatorii Galaxy. Pe lângă securitatea îmbunătățită, Samsung Gallery vă ajută să vă protejați imaginile și videoclipurile de pe telefon.

Actualizarea stabilă Android 13 și One UI 5.0 ar putea fi la doar câteva săptămâni distanță. Samsung nu a dezvăluit când intenționează să înceapă lansarea stabilă a One UI 5.0 pentru dispozitivele sale. Dar zvonurile spun că actualizarea ar putea ajunge încă de la mijlocul lunii octombrie. Dacă este adevărat, compania ar fi mai devreme cu o lună întreagă decât anul trecut. În acest caz, aceasta ar putea fi ultima sau penultima versiune beta pentru seria Galaxy S22. Samsung a lansat deja două versiuni beta One UI 5.0 și pentru seria Galaxy S21. Există, de asemenea, dovezi ale unei versiuni beta în dezvoltare pentru seria Galaxy S20. Vom urmări aceste evoluții și vă vom anunța în consecință.