Programul Android 13 beta a fost lansat pentru seria Galaxy S21

239
Android 13 beta pentru seria Galaxy S21 a fost lansat
Sursa foto: galaxyclub.nl

Cel mai bun mod de a ști în avans ce presupune un upgrade major pentru un telefon este un test beta. În acest fel Android 13 și One UI 5.0 au fost lansate pe Galaxy S22 acum câteva săptămâni. Dar acesta nu este singurul dispozitiv care primește o privire din timp asupra noului software. După seria Galaxy S22, seria Galaxy S21 a început să primească propriul program Android 13 beta. Acest lucru a început deja în Coreea de Sud și Anglia.

Începerea unui adevărat Android 13 beta pentru seria Galaxy S21 este destul de neașteptat. Și prin seria S21 ne referim în prezent la: Galaxy S21, Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra. Galaxy S21 FE nu pare să facă parte din test, din simplul motiv că baza software a acestui dispozitiv este diferită.

Seria Galaxy S21: a început programul Android 13 beta

Anul trecut, versiunea beta Android 12 pe Galaxy S21 a început abia la mijlocul lunii septembrie, potrivit GalaxyClub. Chiar și acum, când seria Galaxy S21 nu mai este modelul absolut de top al Samsung, se pare că dezvoltarea Android 13 pe dispozitiv merge mai bine decât cea a Android 12 de anul trecut.

Desigur, programul Android 13 beta pe seria Galaxy S21 este în mare parte aceleași același aflat pe seria Galaxy S22. Funcția unui program beta este, prin urmare, în principal de a detecta și remedia erori specifice dispozitivului. Cu toate acestea, suntem curioși dacă versiunea beta se va extinde și mai mult în Europa, de exemplu în Germania, Franța sau Polonia, cum a fost cu alte ocazii.

Franța este cea mai vizitată țară din lume, este vizitată anual de aproximativ 90 de milioane de oameni. Franța, cea mai mare țară din Uniunea Europeană (551.695 km²) este uneori denumită „hexagon” datorită formei sale cu șase laturi.

În cele mai multe țări, inclusiv România, momentan doar visăm la un astfel de program. Acesta a fost cazul încă de la prima versiune beta pe care Samsung a lansat-o vreodată în perioada premergătoare unui upgrade Android: Android 6.0 beta pentru Galaxy S6 acum mai bine de șase ani și jumătate.

Noutăți față de ce are programul beta Android 13 pe seria Galaxy S22 nu credem că vor fi pe seria Galaxy S21. În orice caz vom afla mai multe zilele următoare, probabil și o vizualizare cu Android 13 beta pe aceste telefoane.