Android 13 lansat pentru Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 în Europa

254
Android 13 si One UI 5 lansat pentru Galaxy Z Fold 3 si Flip 3 in Europa
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung a actualizat alte câteva dispozitive Galaxy la Android 13 și One UI 5.0. Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 sunt cei mai recenți participanți la petrecerea Android 13. Zeci de alte smartphone-uri și tablete au primit marea actualizare Android în ultimele săptămâni. Din câte se pare, Samsung vrea să termine cu actualizările la Android 13 în acest an. Ar fi o premieră în acest sens.

Lansarea Android 13 pentru Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 a început săptămâna trecută în India. Mai precis, Samsung l-a lansat pentru utilizatorii beta din India, adică cei care au participat la programul One UI 5.0 beta al companiei. Versiunea inițială nu a acoperit utilizatorii care au rămas pe Android 12 în perioada beta. După câteva zile de exclusivitate, Samsung a extins lansarea la toată lumea din regiune. Acum, după o lansare mai largă în Asia, Samsung lansează actualizarea Android 13 și One UI 5.0 pentru Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 și în Europa.

Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Flip 3 primesc Android 13 în Europa

Potrivit AndroidHeadlines, cele două pliabile preiau marea actualizare Android cu versiunile de firmware F926BXXU2DVK3 (Fold 3) și F711BXXU3DVK3 (Flip 3). În următoarele câteva zile, Samsung ar trebui să acopere toate unitățile eligibile din regiune. Actualizarea poate fi lansată în orice moment și în România. Trebuie să primiți o notificare când actualizarea este disponibilă. De asemenea, puteți verifica manual din aplicația Setări dacă a sosit și nu ați auzit notificarea. Accesați meniul Actualizare software și atingeți Descărcare și instalare. Dacă nu vedeți nicio actualizare, verificați din nou mai târziu.

Actualizarea One UI 5.0 bazată pe Android 13 aduce o mulțime de funcții noi și îmbunătățiri pentru smartphone-urile și tabletele Samsung Galaxy. La fel este cazul cu Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Au fost îmbunătățite animațiile de sistem și pictogramele pentru aplicații, care aduc o nouă estetică interfeței de utilizare. De asemenea, utilizatorii primesc noi opțiuni de personalizare datorită paletei de culori îmbunătățite. Samsung a adăugat mai multe stiluri pentru ceasul sistemului și alte elemente ale UI.

UI – User Interface. Aici au loc interacțiuni între oameni și mașini pentru funcționarea și controlul eficient al acestora. În general UI au opt caracteristici: claritate, concizie, familiaritate, reacție, consistență, estetică, eficiență și iertare.

Între timp, funcțiile îmbunătățite ale camerei și noile funcții de editare vă permit să faceți fotografii și videoclipuri mai bine decât înainte. Aplicațiile și serviciile Samsung stocate, cum ar fi Bixby Routines și Samsung Keyboard, primesc noi funcții. În același timp, Samsung a îmbunătățit accesibilitatea, confidențialitatea și securitatea telefoanelor. Pe lângă toate aceste bunătăți, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 primesc și patch-ul de securitate din noiembrie. Samsung a dezvăluit recent că noul SMR (Security Maintenance Release) corectează peste 60 de vulnerabilități.