Android 13 și One UI 5.0 ajunge la Galaxy S21 FE și Galaxy Note 10 Lite

204
Android 13 si One UI 5.0
Sursa foto : androidheadlines.com

Samsung a lansat actualizarea Android 13 pentru alte două smartphone-uri Galaxy. Samsung Galaxy S21 FE și Galaxy Note 10 Lite primesc și ele noua versiune Android împreună cu software-ul personalizat One UI 5.0 al companiei. Marea actualizare Android 13 și One UI 5.0 a fost deja lansată pentru alte zeci de modele Samsung Galaxy, telefoane din seriile Galaxy S, Galaxy Z și Galaxy A, dar și pentru mai multe tablete.

Actualizarea Android 13 și One UI 5.0 pentru Samsung Galaxy S21 FE se lansează utilizatorii din mai multe țări europene. Amintim aici România, Germania, Franța, Spania, Italia, Portugalia, Regatul Unit și Țările de Jos. Actualizarea este live pentru unitățile cu numerele de model SM-G990B și SM-G990B2 din regiune. Noua versiune de firmware pentru ambele numere de model se termină cu DKV3, potrivit colegilor noștri de la AndroidHeadlines. O lansare globală a noului upgrade pentru Galaxy S21 FE, inclusiv în SUA, ar trebui să debuteze în orice moment.

Galaxy S21 FE și Note 10 Lite primesc Android 13 și One UI 5.0

Marea actualizare Android 13 pentru Galaxy Note 10 Lite se lansează inițial în Europa. Actualizarea nu a fost lansată momentan la nivel global, dar nu ar trebui să treacă mult timp până atunci. Samsung Galaxy Note 10 Lite primește noua actualizare cu versiunea de firmware N770FXXU8HVK5. Actualizarea pentru Note 10 Lite aduce și patch-ul de securitate din noiembrie, care remediază peste 60 de vulnerabilități. În schimb Galaxy S21 FE a primit actualizarea de securitate din noiembrie înainte de actualizarea Android 13.

Samsung Galaxy S21 FE a fost lansat cu Android 12 și One UI 4.0 la bord. A primit actualizarea la One UI 4.1 la câteva luni după lansare. A primit acum Android 13 și One UI 5.0 și este programat să primească încă trei actualizări Android (până la Android 16) în viitor. De asemenea, acest telefon va primi cinci ani de actualizări de securitate.

Antonio Meucci, Alexander Graham Bell și Elisha Gray au fost creditați cu invenția telefonului. Primul brevet de telefon a fost acordat lui Alexander Graham Bell în 7 martie 1876. Bell a primit brevetul american cu nr. 174.465.

Probabil ultima actualizare majoră de Android pentru Galaxy Note 10 Lite

Samsung Galaxy Note 10 Lite a fost lansat în februarie 2020 cu sistemul de operare Android 10 și interfața One UI 2 sunt la bord. Smartphone-ul a primit deja Android 11 și Android 12. Noua versiune de Android 13, ar putea fi ultima pentru Galaxy Note 10 Lite.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Dacă utilizați un Galaxy S21 FE sau Galaxy Note 10 Lite actualizarea poate ajunge în orice moment. Veți primi o notificare în acest sens. Puteți verifica actualizările pe smartphone-ul dvs. Galaxy navigând la meniul Actualizare software din aplicația Setări și atingând Descărcare și instalare. Dacă este disponibilă o actualizare, vi se va solicita să o descărcați. Dar dacă nu vedeți nicio actualizare în așteptare, verificați din nou câteva zile mai târziu. Deoarece este o actualizare majoră a sistemului de operare Android, vă recomandăm să o descărcați printr-o rețea Wi-Fi stabilă.