Galaxy S21 FE primește patch-ul de securitate din noiembrie 2022

206
Samsung Galaxy S21 FE
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung este pe cai mari astăzi. Pe de o parte, compania lansează actualizarea stabilă Android 13 pentru diverse smartphone-uri de ultimă generație, iar pe de altă parte, compania își extinde aria de acoperire a noii actualizări de securitate. Acum Samsung a lansat acum actualizarea de securitate din noiembrie 2022 pentru Galaxy S21 FE.

Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy S21 FE vine cu versiunea de firmware G990EXXS3CVJ6. Actualizarea este disponibilă în prezent în Brazilia și ar putea fi lansată în curând și în alte țări din întreaga lume, conform SamMobile. Patch-ul de securitate din noiembrie 2022 remediază aproape patru duzini de vulnerabilități de securitate în smartphone-urile și tabletele Samsung. Vedeți pe I❤️Samsung ce face și cine primește actualizarea de securitate din noiembrie 2022!

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea de securitate din noiembrie lansată pentru Samsung Galaxy S21 FE

Samsung a lansat Galaxy S21 Fan Edition la începutul acestui an cu sistemul de operare Android 12 și One UI 4.0 la bord. A primit actualizarea la One UI 4.1 la câteva luni după lansare. Telefonul este programat să primească actualizarea Android 13 înainte de sfârșitul acestui an. Samsung Galaxy S21 FE va primi încă trei actualizări ale sistemului de operare Android (până la Android 16) în viitor. De asemenea, acest telefon va primi cinci ani de actualizări de securitate.

Samsung Galaxy S21 FE nu a făcut parte din programul beta Android 13 și One UI 5.0. Dar, în ritmul în care Samsung lansează interfața One UI 5.0 bazată pe Android 13, ne așteptăm ca Samsung să facă disponibilă actualizarea stabilă în orice moment. Cum am scris mai sus, actualizarea din noiembrie este disponibilă momentan doar în Brazilia.

Brazilia este cea mai mare țară din America Latină și a cincea țară ca mărime din lume. Numele Brazilia derivă de la numele portughez pau-brasil al arborelui brazilwood, produs important de export în timpul colonizării Americii de Sud.

Samsung Galaxy S21 FE are un ecran de 6,4 inch (16,26 cm), Dynamic AMOLED 2X cu rata de actualizare de 120 Hz. Procesorul Qualcomm Snapdragon 888 este la bord însoțit de 8GB de memorie RAM și 256GB stocare. Are o baterie de 4.500 mAh cu încărcare rapidă de 25W.

Dacă aveți un Galaxy S21 FE în Brazilia, puteți descărca și instala noua actualizare de securitate navigând la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.