Samsung va începe testele beta pentru Android 13 și One UI 5.0 în iulie

438
Samsung poate incepe testele beta pentru Android 13 si One UI 5.0
Sursa Foto: Nick Sutrich / Android Central

Samsung va lansa viitorul sistem de operare Android 13 și One UI 5.0 pentru testerii beta încă din iulie 2022. Seria Galaxy S22 este probabil primul set de telefoane care va avea acces la această actualizare. Ne așteptăm apoi la alte modele emblematice cum ar fi seria Galaxy S21 și seria Galaxy S20.

Potrivit AndroidCentral, testarea beta pentru Android 13 și One UI 5.0 ar putea începe în decurs de trei până la patru luni. Astfel o dată aproximativă ar fi luna iulie 2022. Merită să țineți cont de faptul că această dată s-ar putea schimba în continuare, așa că încă nu este sigur când testerii beta vor putea să guste pentru prima dată din Android 13 pe dispozitivele Samsung.

Android 13 și One UI 5.0 aproape de lansare pe telefoanele Samsung

Deși Samsung a plănuit să actualizeze un număr substanțial de telefoane cu Android 13 și One UI 5.0, testerii beta de pe cea mai recentă platformă Galaxy S22 vor fi primii care vor obține acces la versiunea beta. Din primele date venite de la cei care folosesc Android 13 în program beta pe Google Pixel 6, vom avea parte de multe noutăți. Cel puțin acești utilizatori sunt încântați de noua actualizare.

Android 13 este setat să aducă setări de notificare îmbunătățite; suport multilingv mai bun; Bluetooth mai bun; și îmbunătățirile așteptate ale interfeței de utilizare care vin cu orice versiune majoră de Android. Sperăm să avem mai multe actualizări pentru a îmbunătăți multitasking-ul și a face telefonul mai personalizabil. De asemenea, sperăm că pentru telefoanele Samsung Galaxy Android 13 și One UI 5.0 va fi mai stabil la lansare. În acest fel vor fi evitate erorile care au afectat actualizările timpurii cu Android 12.

Android 12 este a douăsprezecea versiune majoră și a 19-a versiune de Android. Android 12 a fost anunțat pe 18 februarie 2021. Prima versiune beta a fost lansată pe 18 mai 2021. Android 12 a avut numele de cod intern Snow Cone.

Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra sunt unele dintre cele mai bune telefoane Android de pe piață. Cu planul fără precedent al Samsung de a oferi patru actualizări de Android aveți garantat cele mai recente funcții pentru următorii câțiva ani cel puțin. Aceasta înseamnă că Samsung va actualiza probabil software-ul de pe Galaxy S22 până la Android 16, dacă lucrurile merg conform planului.