Android 13 a fost lansat pentru Samsung Galaxy A04s

2273
Samsung Galaxy A04s Android 13
Sursă foto: Samsung

Samsung vrea să termine cu lansarea Android 13 și interfața One UI 5 până la sfârșitul acestui an. După ce a stabilit un adevărat record până acum, actualizând zeci de modele de la sfârșitul lunii octombrie, scopul Samsung pare să fi fost atins. Acum primește noua actualizare și Samsung Galaxy A04s.

Cel mai recent dispozitiv actualizat la Android 13 și One UI 5 este Samsung Galaxy A04s, un telefon entry-level. Telefonul a fost lansat cu Android 12 și interfața Samsung One UI 4.1 Core în urmă cu câteva luni. Acum Galaxy A04s face saltul la Android 13 cu versiunea de firmware A047MUBU1BVK5. Smartphone-ul va primi cel puțin încă o actualizare a sistemului de operare Android la sfârșitul anului viitor.

Samsung Galaxy A04s primește mai multe bunătăți cu Android 13

Samsung Galaxy A04s cu numărul de model SM-A047M primește Android 13 și interfața One UI 5.0 Core, bazată pe acesta în Panama. Aici are numărul de versiune A047MUBU1BVK5. De asemenea, Galaxy A04s cu numărul de model SM-A047F primește aceeași actualizare în mai multe țări din Asia și Africa.

În perioada următoare actualizarea pentru Galaxy A04s se va răspândi în întreaga lume, inclusiv în Europa. Deoarece acesta este un telefon low-end, primește interfața One UI 5.0 Core. Aceasta este în esență o versiune ușor redusă față de versiunea normală One UI 5.0, potrivit GSMArena.

GSMArena este un site fondat în 2000 cu sediul central în Sofia, Bulgaria. Este un site cu un excelent serviciu de comparație care permite utilizatorilor să afle informații detaliate și exacte despre telefoanele mobile și caracteristicile acestora.

Această actualizare aduce toate îmbunătățirile Android 13, printre care actualizări ale aplicației Camera și instrumentelor de editare foto/video pentru telefon. Telefonul mai primește personalizări mai ușoare ale ecranului de blocare, widget-uri mai bune, widget-uri stivuite și noi imagini de fundal, printre altele. Noua versiune aduce cu ea și corecția de securitate din noiembrie 2022. Deoarece acest dispozitiv primește actualizări trimestriale de securitate, așteptați-vă ca următorul patch de securitate să ajungă doar în primul trimestru al anului viitor.

Este o lansare în etape, ceea ce înseamnă că actualizarea este lansată treptat. Deci, unii utilizatori ar putea primi actualizarea mai devreme, iar unii pot primi actualizarea cu întârziere. Dacă notificarea de actualizare nu a ajuns în zonele sus menționate, poate ajunge în orice moment. Puteți verifica manual actualizarea și accesând Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.