Samsung Galaxy A23 5G și Galaxy A04s vor fi disponibile și în UK

210
Samsung Galaxy A23 5G si Galaxy A04s
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat recent două noi telefoane din seria mid-range Galaxy A. Samsung Galaxy A23 5G și Galaxy A04s oferă un pachet complet cu cele mai recente inovații Galaxy, au funcții îmbunătățite pentru cea mai bună experiență mobilă. Galaxy A23 5G și Galaxy A04s vor fi disponibile și în Marea Britanie.

Samsung Galaxy A23 5G va fi disponibil în UK pe scară largă începând cu 16 septembrie 2022 pe canalele Samsung și la marii retaileri din Marea Britanie. Telefonul va fi lansat în negru, alb și albastru deschis și va costa 289 lire sterline (4GB RAM / 64GB stocare).

Începând cu 23 septembrie 2022 și Samsung Galaxy A04s va fi disponibil pe scară largă pe canalele Samsung și pe marii retaileri din Marea Britanie. Telefonul va fi lansat în alb și negru la un preț de 159 lire sterline (3GB RAM și 32GB stocare).

Galaxy A23 5G și Galaxy A04s, ecrane mari și cameră principală de 50MP

După modelul Galaxy A03s lansat anul trecut, noul Samsung Galaxy A04s vine cu mai multe noutăți. Are o baterie mare de 5.000mAh, astfel încât să te poți bucura de telefon la capacitatea maximă, precum și de încărcare rapidă de 15W. Smartphone-ul are o cameră principală de înaltă rezoluție, de 50MP, pentru a realiza fotografii și videoclipuri foarte bune. Utilizatorii pot profita acum la maximum de funcțiile îmbunătățite adăugate de Samsung, toate la un preț mic.

Samsung Galaxy A23 5G oferă o experiență vizuală captivantă care îmbogățește streamingul și jocurile, precum și o cameră versatilă pentru a vă surprinde zilnic. Galaxy A23 5G este un dispozitiv puternic cu ecran de 120Hz, conceput pentru ore de defilare lină.

Modul Selfie Focus vă permite să realizați selfie-uri focalizate pe fața dvs. Funcția estompează fundalul și puteți să ajustați tonul pielii înainte de a realiza un autoportret. Caracteristica este disponibilă și pe telefoanele premium Samsung.

Samsung Galaxy A04s are patru camere dedicate la îndemâna ta. Sunt trei camere la spate cu una principală de 50MP și două de 2MP, de adâncime și macro. Galaxy A04s are și o cameră selfie de 5MP. Aceasta are Selfie Focus, ceea ce înseamnă că acum îți îmbunătățești jocul de selfie ca nimeni altul.

Galaxy A23 5G are camere versatile care te ajută să înregistrezi lumea așa cum o vezi. Cu o cameră principală de 50MP, o cameră ultra-largă de 5MP, o cameră cu adâncime de 2MP și o cameră frontală de 8MP, poți face fotografii și selfie-uri ca un profesionist.

Baterii mari pe ambele telefoane

Galaxy A23 5G și Galaxy A04s dispun ambele de o baterie mare de 5.000 mAh. Acest lucru vă permite să vă bucurați de telefon pentru mai mult timp, ceea ce înseamnă că vă puteți concentra pe ceea ce este cel mai important pentru dvs., fie că este transmiterea emisiunilor preferate sau derularea prin rețelele de socializare. Galaxy A04s are încărcare rapidă de 15W, iar Galaxy A23 5G încărcare super-rapidă de 25W. Încărcătoarele se vând separat, potrivit Samsung Newsroom.

Android 12 și Samsung One UI 4.1 Core vă permit să vă personalizați telefonul după cum doriți. Aveți access la mai multe aplicații Samsung, cum ar fi Samsung Knox, Samsung Health și Samsung Smart Switch.

Ambele dispozitive funcționează perfect cu alte dispozitive Galaxy pentru o experiență completă și conectată a ecosistemului Galaxy. Opțiunile audio sunt extinse prin conectarea seriei Galaxy Buds cu o gamă largă de dispozitive. Când este timpul să deveniți productiv, utilizați Link to Windows pentru a conecta noua serie Galaxy A la un computer Windows pentru a copia și lipi, a transfera fișiere și chiar a răspunde la apeluri sau mesaje text.

Ambele modele au accelerometru, senzor de amprentă, giroscop, senzor geomagnetic, senzor de lumină RGB și senzor de proximitate virtual.