Android 14 și One UI 6.0 ajunge la Samsung Galaxy A23 5G

222
Samsung Galaxy A23 5G
Sursa foto: via gsmarena.com

Samsung și-a actualizat deja multe telefoane și tablete la Android 14 și One UI 6.0, dar încă nu a terminat treaba. Cel mai recent smartphone care primește parfum de Android 14 și One UI 6 este Samsung Galaxy A23 5G. Telefonul a fost lansat în august 2022 cu Android 12 și One UI 4.0.

Actualizarea One UI 6 pentru Samsung Galaxy A23 5G vine cu versiunea de firmware A236BXXU4DWKA. Actualizarea include și patch-ul de securitate noiembrie 2023, potrivit GSMArena. Acest patch de securitate corectează un total de 63 de vulnerabilități legate de securitate, dintre care cinci sunt de importanță critică, iar restul au fost marcate ca moderate.

De asemenea, este important să rețineți că aceasta este ultima actualizare majoră pentru Samsung Galaxy A23 5G. Deși va continua să primească patch-uri de securitate regulate, nu va fi actualizat la Android 15. Pe lângă A23 5G, Samsung este de așteptat să lanseze și actualizarea Android 14 pentru varianta LTE a telefonului în curând.

Actualizarea este live în mai multe țări din Europa, inclusiv Franța, Italia, Polonia, Portugalia și Marea Britanie. Deci, dacă vă aflați într-una dintre aceste țări, urmăriți setările telefonului pentru notificarea de actualizare. Nu vă faceți griji dacă nu sunteți încă acolo, actualizarea ar trebui să ajungă în curând și în alte regiuni.

Portugheza este una dintre cele mai vorbite 10 limbi din lume, cu peste 250 de milioane de vorbitori de portugheză pe tot globul. Portugheza este limba oficială în 9 țări. Doar 5% dintre vorbitorii de portugheză trăiesc în Portugalia.

One UI 6.0 aduce câteva îmbunătățiri notabile interfeței Samsung. Amintim aici, printre altele, un panou rapid reproiectat, o prezentare îmbunătățită a imaginii albumului în nuanța de notificare, sortarea notificărilor în funcție de timp, etichete mai clare pentru pictogramele ecranului de pornire, un ceas repoziționat pe ecranul de blocare, un widget meteo detaliat, și acces mai ușor la setările bateriei.

Privind în perspectivă, Samsung pregătește deja actualizarea la interfața Samsung One UI 6.1. Aceasta se va concentrează pe aducerea de progrese AI în aplicații și pe creșterea productivității. În timp ce se lansează inițial pentru Galaxy S23, utilizatorii de A23 5G se pot aștepta probabil și la această actualizare în viitor.

Dacă nu ați primit încă o notificare de actualizare pe Samsung Galaxy A23 5G, o puteți verifica manual accesând meniul Setări > Actualizare software al telefonului.