Android 14 ajunge în sfârșit și la Galaxy A52 4G în Europa

183
Samsung Galaxy A52 4G Android 14 update
Sursa foto: galaxyclub.nl

O actualizare la Android 14 așteptată de mult timp a fost lansată ieri pentru Samsung Galaxy A52 4G. Telefonul primește în sfârșit actualizarea la Android 14 și One UI 6. Upgrade-ul major Android 14 și interfața Samsung One UI 6.0 era de așteptat inițial să fie lansat la sfârșitul anului 2023. Dar acum este aici – inclusiv un patch de securitate mai nou.

Samsung a publicat un program de actualizare în noiembrie pentru Android 14 și One UI 6 pentru un număr mare de telefoane și tablete. Conform acelui program, seria Galaxy A52 – Galaxy A52 4G, Galaxy A52 5G și Galaxy A52s – urmau să primească actualizarea în decembrie. Și într-adevăr: Galaxy A52 5G și Galaxy A52s au fost actualizate la timp. Dar upgrade-ul pentru A52 4G nu a mai venit nici în ianuarie nici în februarie. Acum este în sfârșit disponibil, potrivit GalaxyClub. Săptămâna trecută, actualizarea la Android 14 a lui Galaxy A52 4G a fost lansată pe mai multe piețe. Acum a ajuns și în Europa.

Acum versiunea de firmware A525FXXU6EXB3 este disponibilă pentru descărcare în mai multe țări din Europa. Actualizarea aduce și patch-ul de securitate din ianuarie. Este mai nou decât patch-ul din decembrie, pe care dispozitivul a rulat în ultimele luni. Cu toate acestea, Galaxy A52 4G este acum aliniat cu A52 5G și Galaxy A52s, ambele au patch-ul din ianuarie.

Android 14 și interfața One UI 6.0 aduc împreună aduc destul de multe schimbări. După instalare, veți vedea noul panou rapid și telefonul dvs. va folosi fontul One UI 6. Există widget-uri noi și alte îmbunătățiri pentru cameră, iar widgetul Meteo și aplicația sunt, de asemenea, extinse. Puteți personaliza și mai mult ceasul ecranului de blocare și există noi opțiuni pentru a vă păstra telefonul în siguranță.

Un widget este o aplicație software sau o componentă relativ simplă și ușor de utilizat, creată pentru diferite platforme de software. Cuvântul widget provine din combinația cuvintelor windows – gadget / fereastră – gadget (dispozitiv mic).

Fiind un upgrade major, Galaxy A52 4G poate avea nevoie ceva mai mult decât de obicei pentru a procesa totul. Aceasta include și o perioadă în care software-ul se re-optimizează. În aceasta perioada, poate dura câteva ore sau zile, consumul de energie poate fi ceva mai mare decât ești obișnuit. Dar torul va reveni la normal.

Puteți aștepta notificarea automată sau puteți verifica manual dacă o puteți descărca prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.

Acum că Galaxy A52 4G a primit în sfârșit Android 14, a mai rămas un singur telefon care trebui să primească noul sistem de operare. Este vorba despre Galaxy A72. Sperăm că în curând Android 14 va fi disponibil și pentru el în Europa, după ce pe unele piețe a primit recent actualizarea.