Samsung Galaxy A52s 5G cu funcții de divertisment la o valoare excelentă

1115
Samsung Galaxy A52s 5G ofera functii de divertisment la o valoare excelenta
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat lansarea noului Samsung Galaxy A52s 5G, făcând inovația puternică accesibilă tuturor. După Galaxy A52 5G lansat la începutul acestui an, Galaxy A52s 5G este echipat cu procesorul Snapdragon 778G actualizat pentru performanțe îmbunătățite.

Samsung Galaxy A52s 5G vine cu o nouă variantă uimitoare de culoare Awesome Mint. Smartphone-ul va extinde, de asemenea, experiența mobilă, oferind acces la ecosistemul mai larg al dispozitivelor conectate Samsung Galaxy, precum Samsung Galaxy Buds Pro, Samsung Galaxy SmartTag, Samsung Galaxy Tab S7 și Galaxy S7+.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Un design și un display care ies în evidență cu Samsung Galaxy A52s 5G

Samsung Galaxy A52s 5G permite o experiență vizuală mai completă cu ecranul său Infinity-O. Acest lucru înseamnă că utilizatorii se pot bucura de filmele preferate pe un ecran mare, plat și captivant Super AMOLED de 6,5 inch. Iar jocurile tocmai s-au îmbunătățit cu rata de reîmprospătare super smooth de 120Hz. În acest fel utilizatorii au parte de ore neîntrerupte de scrolling și joacă.

Utilizatorii se pot bucura acum de o experiență foto îmbunătățită cu ajutorul camerei Multi Role Quad. Astfel fotografiile de calitate superioară, nu numai pentru pasionații de fotografie, vor fi la un nou nivel. Cu o cameră principală de 64MP (OIS), una ultra-wide, una telefoto și una macro, surprinderea de fotografii incredibile nu a fost niciodată atât de ușoară. Are frontal o cameră de 32MP pentru fotografii selfie uimitoare.

  • Quad CAM spate cu OIS. Camera de 64MP le permite utilizatorilor să realizeze fotografii mai clare în timpul zilei și mai luminoase pe timp de noapte. OIS se asigură că imaginile realizate, atât pe timp de zi, cât și pe noapte, nu prezintă blur, chiar și în condiții de lumină slabă.
  • Camera Selfie – 32MP, pentru selfie-uri care ies în evidență.
  • Cameră Ultra Wide / Macro – Surprinde perfect întreaga panoramă pe care privirea o poate cuprinde și lărgește orizontul cu ajutorul camerei ultra-wide de 123˚. Camera Macro de 5MP permite surprinderea celor mai mici detalii ale subiecților.
  • Single Take / Night Mode – Single Take le permite utilizatorilor să fotografieze o singură dată un anumit obiect, spre exemplu, și să obțină mai multe opțiuni de cadre surprinse și îmbunătățite prin AI. Mode Night le permite să realizeze fotografii vibrante și bogate, chiar și în lumină slabă.
  • Fun Mode – Utilizatorii pot acum să aplice filtre AR de Snapchat prin intermediul Fun Mode atunci când aceștia extrag conținutul din aplicația camerei native.

Divertismentul nu a fost niciodată mai convenabil cu un smartphone

Samsung Galaxy A52s 5G le permite utilizatorilor să se bucure de o experiență de joc incredibilă. Game Booster bazat pe AI este la bordul noului telefon Samsung. Funcția Frame Booster adaugă imagini virtuale între cadre pentru a netezi grafica, astfel încât experiența de joc să fie la cote maxime. Bateria de 4.500mAh de lungă durată vine cu o încărcare super rapidă de 25W. Asta înseamnă mai mult timp pentru jocuri și mai puțin timp de așteptare pentru o încărcare completă.

Acum utilizatorii pot obține o experiență audio stereo fără căști, direct de pe telefon. Cu un sunet cinematografic, Galaxy A52s 5G le permite utilizatorilor să se scufunde în conținutul pe care îl urmăresc grație difuzoarelor stereo și Dolby Atmos pentru o experiență cu adevărat captivantă de sunet surround 3D.

Samsung Galaxy A52s 5G are IP67, ceea ce îl face rezistent la apă, putând fi scufundat până la 1m adâncime timp de 30 de minute. Imediat după, utilizatorii pot usca telefonul și pot continua să se joace, să urmărească conținut sau să realizeze fotografii.

Noul smartphone revoluționează rutina zilnică cu o rețea 5G mai rapidă și mai receptivă. În acest fel aveți parte de conectivitate în timp real pentru a face ceea ce iubiți mai mult fără întârzieri. Întreruperea este acum un lucru de domeniul trecutului. Performanțele 5G vă permit să vă scufunde complet în jocuri cu o întârziere aproape zero.

Caracteristici suplimentare pe Galaxy A52 5G

Galaxy A52s 5G vine cu funcții suplimentare, îmbunătățind experiența generală de utilizare.

  • RAM Plus. Rulați aplicațiile mai rapid și mai eficient cu extinderea optimizată a memoriei.
  • One UI 3. Conceput pentru confortul utilizatorilor, astfel încât aceștia să poată realiza mai multe lucruri pe un singur ecran. Ecranul dinamic de blocare permite libera personalizare.
  • Samsung Knox. Utilizatorii pot menține în siguranță tot ceea ce contează pentru ei cu ajutorul securității Samsung pe mai multe straturi.
  • Partajare ușoară în Galaxy Eco-System. Partajarea rapidă îmbunătățită este modalitatea de a transfera fișierele rapid și într-un mod intuitiv și poate susține chiar partajarea albumelor.

Noul Samsung Galaxy A52s 5G cu prețuri începând de la 2.199 lei este disponibil în România din această săptămână. Smartphone-ul vine într-o gamă variată de culori atractive, precum Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet și Awesome Mint. Pentru informații suplimentare despre telefonul Samsung Galaxy A52s 5G vizitați site-ul https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-a-series/.