Android 14 și One UI 6.0 ajunge la Galaxy A73 în Europa

246
Galaxy A73
Sursa foto: via samlover.com

Samsung continua să lanseze actualizarea One UI 6 la tot mai multe dispozitive. Până acum, compania a lansat actualizarea la cele mai recente dispozitive, iar acum este timpul și pentru modele mai vechi, la prețuri accesibile. În acest moment Samsung Galaxy A73 a început să primească actualizarea pe mai multe piețe importante, inclusiv în Europa.

În urmă cu câteva săptămâni Galaxy A73 modelul a primit actualizarea Android 14 și One UI 6.0 în Malaezia. Acum utilizatorii de Galaxy A73 din regiunile din Asia de Sud-Est, inclusiv Singapore și Thailanda, și Europa primesc noua actualizare. A736BXXU5DWK2 este versiunea de firmware a actualizării pentru regiunile menționate. Actualizare include și corecția de securitate din noiembrie 2023 și are în jur de 96MB.

Samsung Galaxy A73 nu a primit un urmaș după lansarea sa în 2022. Probabil nu va mai primi nici în anii următori, iar Galaxy A5x va fi șeful seriei Galaxy A în anii următori. Telefonul a fost lansat cu Android 12 și One UI 4.0 la bord. A primit Android 13 în acest an. Conform Samsung, dispozitivul va primi încă trei actualizări majore ale sistemului de operare Android în viitor, inclusiv Android 16 cândva în viitor. Va primi apoi un an suplimentar de actualizări de securitate. Cu toate acestea în acel an actualizările de securitate nu vor mai veni lunar.

Android 14 și One UI 6.0 aduce, printre altele, o estetică proaspătă a designului, care prezintă o simplitate mai mare și margini atenuate. De asemenea, telefonul primește mai multe opțiuni de personalizare, widget-uri și o eficiență energetică mai mare pentru longevitatea bateriei sunt câteva dintre schimbările proeminente aduse de One UI 6, potrivit SamLover.

SamLover este un site fondat în 2022 și are sediul în New York. Este o echipă formată din profesioniști tech pasionați de produsele Samsung. Site-ul oferă cele mai noi știri, recenzii și sfaturi, comparații sau ghiduri de utilizare a produselor Samsung.

Dacă sunteți utilizator de Samsung Galaxy A73 și locuiți în regiunile de mai sus, actualizarea trebuie să sosească în orice moment. Dacă nu aveți răbdare puteți verifica pprin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Dacă actualizarea nu este acolo, încercați puțin mai târziu, este pe drum. Vă recomandăm folosiți o rețea stabilă Wi-Fi pentru descărcare și instalare.