Android 14 și One UI 6.0 stabil lansat pe seria Galaxy S23 în Europa

307
Android 14 One UI 6 seria Galaxy S23
Sursă foto: News18

Android 14 și One UI 6.0 a început să fie lansat de Samsung în mai multe țări europene. Actualizarea stabilă este disponibilă pentru toți cei care s-au înscris în programul beta, precum și pentru utilizatorii non-beta, ceea ce înseamnă că Samsung consideră că One UI 6 pentru Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra este gata pentru primetime.

Momentan, actualizarea este disponibilă pentru posesorii de Galaxy S23, Galaxy S23+ și Samsung Galaxy S23 Ultra din Franța, Germania, Italia, Polonia și Regatul Unit. Potrivit SamMobile, lansarea a început din Germania. Proprietarii de telefoane din seria Galaxy S23 din programul beta au primit versiunea S916BXXU3BWJM bazată pe Android 14. Vedeți pe I❤️Samsung ce dispozitive Galaxy sunt eligibile pentru Android 14 și One UI 6.0!

Actualizare oficială Android 14 și One UI 6.0 lansată pentru seria Galaxy S23

Android 14 a fost lansat oficial de Google la începutul lunii octombrie. Compania Samsung lucrează la adaptarea noii versiuni OS la dispozitivele Galaxy încă din august. Proprietarii telefoanelor emblematice și de gamă medie ale Samsung au putut testa noul sistem de operare prin One UI 6.0 beta în mai multe țări. Samsung a terminat acum dezvoltarea și a început să lanseze versiunea finală a Android 14.

Actualizarea ar trebui să fie disponibilă și pentru alte dispozitive Galaxy care au fost în programul beta în perioada următoare. În săptămânile și lunile următoare actualizarea se va extinde treptat la toate telefoanele și tabletele Galaxy eligibile la nivel glob. Actualizările sunt lansate în etape, așa că va dura câteva zile pentru ca un dispozitiv să primească Android 14 peste tot în lume. Vedeți pe I❤️Samsung ce aduce Android 14 și interfața One UI 6.0 pe dispozitivele Samsung Galaxy!

Android 14 este a paisprezecea lansare majoră a Android. Android 14 se bazează pe munca depusă în Android 12L și Android 13 pentru a accepta tablete și factori de formă pliabili. Prima versiune beta a fost lansată pe 8 februarie 2023.

Pentru a instala actualizarea One UI 6.0 bazată pe Android 14 pe smartphone-ul Samsung eligibil, asigurați-vă că bateria este încărcată peste 50% pentru a evita întreruperea procesului de actualizare. Actualizarea este disponibilă prin OTA și pentru aceasta veți primi o notificare. Cei care nu au primit încă notificarea pot verifica manual prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.

Smartphone-ul va căuta apoi cea mai recentă actualizare disponibilă. Rețineți că actualizarea este destul de voluminoasă, puțin peste 3 GB, datorită noilor funcții din Android 14 și One UI 6. Deoarece este o versiune majoră de Android și One UI vă sfătuim să folosiți o conexiune Wi-Fi pentru descărcare.