Android 9 Pie este disponibil pe Galaxy Tab S3 și Galaxy Tab A (2017)

701
Sursa Foto: via AndroidPolice.com

Ne apropiem cu rapiditate de versiunea finală a viitorului sistem de operare Android 10. Dar, sistemul de operare Android 9 Pie încă mai este actualizat pe unele dispozitive. Două astfel de dispozitive, tableta Samsung Tab S3 și Galaxy Tab A ambele lansate în 2017, au început să primească actualizarea la Android 9 Pie în mai multe țări.

Actualizarea la Android 9 Pie se lansează acum la tableta Galaxy Tab S3 din Statele Unite. Acestă actualizare ocupă un spațiu de memorie de 1.280 MB, aduce One UI și corecția de securitate pe luna august, împreună cu o mulțime de alte lucruri.

Actualizarea pe Galaxy Tab S3 și Galaxy Tab A (2017) este disponibilă în Asia

Varianta LTE a tabletei Samsung Galaxy Tab S3 a început să fie actualizată la Android 9 Pie în Filipine, Malaezia și Vietnam. Până în prezent, Samsung Galaxy Tab A a fost actualizată doar în Malaezia, conform Android Police. Actualizarea la Android 9 Pie aduce, de asemenea, One UI precum și corecția de securitate din august.

Conform unei liste de parcurs pentru actualizările software publicată de Samsung la începutul acestui an, actualizarea tabletei Tab S3 la Android 9 Pie este corectă și la timp. În schimb actualizarea Galaxy Tab A a apărut devreme, a fost programată doar pentru luna octombrie.

Cea mai mare atracție turistică din Malaezia sunt turnurile Petronas din Kuala Lumpur. Au fost construite în anii 1995-1998. Fiecare turn are câte 88 de etaje și o înălțime de 452 m. 300.000 de tone are fiecare turn în parte, deoarece sunt construite din beton. Au costat peste un miliard de dolari.

Actualizările software sunt adesea testate pe piețe limitate, înainte de a fi disponibile la nivel global. În acest fel este evitată posibilitatea de a apărea unele probleme, de altfel inerente, care să fie răspândite la nivel global.

Nu este clar când utilizatorii din alte țări vor primi și ei această actualizare de software. Presupunem că la această oră actualizarea tabletelor Samsung Galaxy Tab S3 și Galaxy Tab A (2017) a început și în alte țări. Nu știm când va ajunge și în România.