Android Auto 10.0 lansat cu o reproiectare pentru Google Assistant

336
Android Auto 10 lansat cu o reproiectare pentru Google Assistant
Sursă foto: 9to5Google

Android Auto are funcții precum trimiterea sau primirea de mesaje, navigarea pe Google Maps, ascultarea aplicației preferate de redare a muzicii și multe altele în timp ce conduceți. Acum Google a lansat o nouă actualizare pentru aplicația sa Auto. Compania oferă o nouă actualizare a versiunii sale a Google Assistant, mai în concordanță cu designul actual al smartphone-urilor. Această actualizare vine exact în momentul în care Android Auto 10.0 își face drum către utilizatori.

În ultima săptămână, Google a lansat în liniște Android Auto 10.0. Totuși, noua versiune a aplicației nu pare să aducă actualizări majore cu ea, potrivit 9to5Google. Interfața de utilizator numită Coolwalk pentru aplicația Android Auto este neschimbată, iar Google nu a oferit cu adevărat funcții noi. Ultima modificare notabilă a fost suportul pentru noile funcții centrate pe EV, dar nici acestea nu par să fie disponibile pe scară largă în acest moment Totuși, ceva nou este o nouă actualizare a UI pentru Asistentul Google pe Android Auto.

Google Assistant reproiectat pe Android Auto 10.0

Google a lansat acum Android Auto v10.0 cu o nouă interfață de utilizare pentru Google Assistant. Momentul acestei reproiectări poate fi sau nu legat de versiunea v10.0, dar indiferent de unde provine, actualizarea aduce un Google Assistant mai „strălucitor”, la fel cum este în prezent pe smartphone-uri. Acest design a fost introdus pentru prima dată în era Pixel 4, când Google a introdus „noul” Asistent, care era mai rapid și mai precis. Deși acea versiune de Asistent este încă exclusivă pentru Pixelii Google, aspectul general s-a extins la restul lumii Android.

Logo-ul și marca Coca-Cola sunt cele mai recunoscute din lume. Logo-ul Coca-Cola roșu și alb este recunoscut de 94% din populația lumii. Google, Nike, Microsoft și McDonald ocupă locurile următoare în materie de logo-uri cunoscute.

Aspectul anterior al Asistentului Google în mașini era într-o bară neagră cu logo-ul Google Assistant în partea stângă și textul care apărea în timp ce vorbeai. Acest nou aspect păstrează bara neagră, dar cu logo-ul dispărut și înlocuit cu noul look.

Nu pare să existe nicio altă îmbunătățire la Asistent pe Android Auto, cu excepția aspectului mai modern. Înainte de asta, Asistentul a trecut prin diferite “locuri”, inclusiv în partea de sus a ecranului și chiar în bara de activități.

În mod tradițional Google a fost destul de lent în lansarea modificărilor Android Auto pentru toată lumea. În acest fel nu ne așteptăm ca actualizarea Android Auto v10 să apară foarte rapid la nivel global.